Bianca Ingrossos besked efter tuffa tiden – stöttas av följarna

Bianca Ingrossos nya besked efter tuffa tiden – stöttas av följarna
Det är ingen hemlighet att Bianca Ingrosso har många bollar i luften. Hon syns i tv-rutan, har en stor skara följare på Instagram och Youtube, och driver sminkmärket Caia Cosmetics.
Men ett hektiskt schema kan sätta sina spår. Nu ger Bianca sina följare ett nytt hälsobesked.
Annons

Bianca Ingrosso har många bollar i luften, ständigt. Men att göra massor av säsonger av Wahlgrens värld, sitta i Talang-juryn, driva det egna sminkmärket Caia Cosmetics, underhålla en Youtube-kanal och ett Instagram-konto med över en miljon följare kan lätt sätta sina spår.

Annons

Bianca har under åren varit öppen med att vissa perioder varit riktigt tuffa. Under hösten 2017, i samband med att hon gjorde sin första säsong av Talang, gick hon in i väggen.

“Direkt när jag kom innanför dörren kände jag att kroppen la av… jag tappade all glädje, energi och kände mig fullständigt tom i kroppen”, berättade hon då på sin blogg.

Annons

Hon har därefter berättat om kampen för att inte hamna där igen, och förklarat att hon nu lyssnar på kroppen på ett annat sätt än tidigare för att förhindra en ny kollaps.

Biancas nya besked om hälsan

Även om det var ett tag sedan Bianca gick in i väggen så finns det dagar som är mindre bra. I en ny vlogg berättar hon att hon inte mått så bra den senaste tiden.

– Jag ber om ursäkt ifall att den här videon, och mina andra videor, inte har varit så bra. Jag kanske ska vara helt ärlig med att säga att jag mår faktiskt inte så jättebra just nu. Jag vet inte riktigt varför, säger Bianca. Hon fortsätter:

– Jag är absolut inte deprimerad eller känner någon typ av ångest, det är ingenting speciellt. Jag bara är allmänt oinspirerad.

Hon förklarar att hon i vanliga fall är duktig på att peppa sig själv, men att det inte riktigt funkat nu.

Annons

– Jag är allmänt nere, oinspirerad, vill helst inte umgås med människor, är jättelåg på energi, vill inte göra så mycket om dagarna. Och det är trist för det här är inte jag, säger hon och fortsätter:

– Jag orkar inte må bra just nu, jag orkar inte peppa mig själv. Jag orkar faktiskt inte tänka positivt, det enda jag vill göra är att kolla på en bra film, bara få döda tid och sen tag tag i det en annan dag.

Stödet från följarna

Bland kommentarerna till videon är det många följare som visar sitt stöd till Bianca. Hon möts av mycket kärlek och värme.

Blir jätteledsen när du säger ”jag ber om ursäkt”. Det finns ingenting att be om ursäkt för. DU ÄR GRYM UNDERBAR HÄRLIG OCH VACKER! Ta din tid och ta det lugnt”, skriver en, och en annan skriver:

Bianca du är en fantastisk person med så OTROLIGT många bra egenskaper! Du sprider så mycket kärlek och glädje! Kom ihåg att du är en underbar förebild och har otroligt många som ser upp till dig!”.

Annons

FOTO: Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…