TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos avslöjande om Wahlgrens värld

04 jan, 2021 
Bianca Ingrosso om Wahlgrens värld.
Wahlgrens värld har gått i åtta säsonger.
En av framgångsfaktorerna är så klart Bianca Ingrosso.
Men nu avslöjar hon att tanken var att hon inte skulle vara med alls i programmet.
Annons
Allt om Bianca IngrossoBrand logo
Allt om Bianca Ingrosso

I Wahlgrens värld får tittarna följa med i Pernilla Wahlgrens och Bianca Ingrosso liv. Programmet har nu sänts i åtta säsonger på Dplay och Kanal 5 och säsong nio är på väg.

I Sarah Dawn Finers podcast Talk to me berättar nu Bianca Ingrosso om hur programmet kom att bli till.

– För det första så hette det i början Pernillas värld. Det var pitchar om att familjen skulle göra en musikal ihop som man skulle följa på tv innan det blev premiär. Och det var att vi skulle åka världen runt och testa olika jobb. Det var att man skulle sätta oss i något hus, som Big brother med Wahlgrens... Alltså sjukt roliga idéer, säger Bianca Ingrosso.

Biancas avslöjande – skulle inte vara med i Wahlgrens värld

Men så blev det bestämt att programmet skulle heta Pernillas värld och att det skulle vara som dagens Wahlgrens värld, fast med ett stort undantag.

– Jag skulle absolut inte ens ha en roll över huvud taget. Inget betalt, inget kontrakt, ingenting. Men sen så var jag bara så himla bra framför kameran, så att säga, säger Bianca Ingrosso med ett skratt och berättar om den första inspelningsdagen.

Annons

– Jag kommer ihåg att första inspelningen var att jag skulle visa dem runt i vårt hem. Vi passade på medan mamma var och handlade mat. Och då öppnade jag upp alla dörrar, sa saker som man kanske inte ska säga. Jag var så där sarkastiskt med grov humor och drev på mammas och vår bekostnad.

Det verkade ju tv-teamet uppskatta och Bianca Ingrosso blev en självklar del av programmet.

Hon berättar också att det fanns en stor oro över att ha kameror hemma hos sig och menar att det fanns en bild av familjen som kanske inte stämmer överens med verkligheten.

– Jag tror att folk tror att Wahlgrens är en familj där alla bara sjunger och man ska älska varandra och någon sjunger en visa och någon lägger en stämma. Men vi har verkligen varit en familj som bråkat dagarna ut.

Bianca Ingrosso om sprickan i relationen till Pernilla Wahlgren

Sen berättar Bianca Ingrosso att relationen till Pernilla Wahlgren var allt annat än bra precis innan programmet.

Annons

– Jag hade inte kontakt med mamma när hon skrev kontrakt med Wahlgrens värld. Då bodde jag i Göteborg hos Phillipe och hade inte pratat med henne på fyra månader, säger Bianca Ingrosso och tillägger:

– Vi har haft en enormt turbulent familjerelation och absolut inte den lyckliga familjen som folk tror. Så jag var faktiskt livrädd när de skulle komma in. Ett för att jag är så öppen, det är jag som person. Men också för mamma, att hon skulle visa att hon inte är den lugna, perfekta gulligull-Pernilla. Och det är helt okej, man är ju mänsklig.

Så det hade alltså kunnat bli ett Wahlgrens värld utan Bianca Ingrosso. Hur hade det sett ut?

Bild: Karin Törnblom/TT

Annons