ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos avslöjande om Wahlgrens värld – oväntade beslutet

13 jan, 2023 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso syns ofta i tv-rutan – men hon tittar dock aldrig på sig själv. Varför? Det avslöjar hon nu!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”Brand logo
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren var ansiktena utåt för Wahlgrens värld under tio säsonger.

Men därefter valde Bianca att hoppa av. I ett långt inlägg på Instagram skrev hon att hon helt enkelt inte hann med att fortsätta medverka:

”’Wahlgrens värld’ betyder allt för mig, allt! Men allt vackert har sitt slut och det är i dag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är i dag. Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på Caia och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst”, skrev hon då.

Annons

Bianca Ingrossos hyllning till mamma Pernilla Wahlgren

I samma inlägg riktade hon ett stort tack till sin mamma.

”Tack min älskade mamma för att vi fått göra detta tillsammans. Fatta vad detta program har gjort för vår relation. I dag är vi ett så starkt team med så mycket kärlek mellan oss. Så jävla tacksam. Jag älskar er oändligt. Tack för mig”.

Därför har Bianca inte sett ett enda avsnitt av Wahlgrens värld

Nu när Bianca har en frågestund på Instagram får hon frågan om hon ångrat någon som hon gjort eller sagt i tv. Då svarar hon att hon faktiskt aldrig kollat på program som hon själv medverkar i. Hon skriver bland annat:

Annons

”Jag tittar aldrig på saker jag gör i rutan. Jag har tex aldrig någonsin sett ett avsnitt av Wahlgrens värld när det gått på tv. Tycker det är så jävla tråkigt att se mig själv på tv haha.”

Hänt har sökt Bianca Ingrosso.

Annons