LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kanye West har gift sig i hemlighet med sin kollega Bianca Censori

13 jan, 2023 
Bianca Censori och Kanye West
För bara två månader sedan gick Kanye West och Kim Kardashians skilsmässa igenom efter en utdragen historia.
Nu rapporterar TMZ att han gift om sig på nytt med sin kollega under hemliga former.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Superstjärnan Kanye West, 45, har under den senaste tiden synts tillsammans med en kvinna som i amerikansk media har kallats den ”mystiska blondinen”.

Nu kan TMZ gå ut med att hennes riktiga namn är Bianca Censori. Hon ska ha jobbat på Kanyes företag Yeezy sedan november 2020 som arkitektschef och nu är de alltså ett par. Och inte bara ett par – äkta makar. Enligt TMZ har de gift sig under en hemlig ceremoni.

Det är oklart om bröllopet är lagligt eller inte”, skriver TMZ.

Bröllopsceremonin ska ha skett i det dolda men paret har inte ansökt om något äktenskapscertifikat – något som krävs för att vigseln ska gälla lagligt.

Världsstjärnans hintar om giftemål – skrev en hyllningslåt

Kanye har så sent som förra månaden hintat om att han velat gifta sig med sin nya kärlek. Han släppte en låt som hette Censori overload för att hylla Bianca Censori och i låttexten finner man bland annat meningen:

Annons

Bibeln sa, jag kan inte ha mer sex förrän jag är gift”.

Dessutom sågs paret tillsammans på hotellet Waldorf Astoria i Beverly Hills förra veckan och då bar han en förlovningsring på fingret.

Sajten TMZ har dessutom lagt märke till detaljen att Bianca gått under namnet ”mystiska blondinen” men att hon fram tills nyligen varit brunett.

Kanyes utdragna skilsmässa med Kim Kardashian

Kanye var tidigare gift med realitystjärnan Kim Kardashian, 42, och under deras år ihop fick de fyra barn – North, Saint, Chicago och Psalm. De har fortsatt gemensam vårdnad om barnen.

Skilsmässan mellan världsstjärnorna blev en utdragen historia. Ansökan skickades in i februari 2021 och blev inte klar förrän för två månader sedan. De hade då nästan varit gifta i sju år.

Enligt TMZ ska Kanye West betala 200 000 dollar, motsvarande drygt två miljoner svenska kronor, varje månad till Kim Kardashian för underhåll av barnen.

FOTO: LinkedIn/TT

Annons