bianca ingrosso

Bianca Ingrossos avslöjande om nya pojkvännen: ”En femma”

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso är framgångsrik på sociala medier och karriären är just nu på topp.
Men något som är lika omtalat är hennes kärleksliv.
Nu delar Bianca med sig av ett nytt besked om dejtinglivet.
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen
0:34

Efter reklamen: Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

(0:34)

Slå på ljud

Entreprenören, tv-personligheten och skaparen av CAIA. Vi syftar förstås på den ikoniska Bianca Ingrosso, 27.

Efter hennes framträdanden på Youtube, Instagram och även den populära appen TikTok, delar hon med sig av hennes fartfyllda tillvaro.

Har man följt henne ett tag har man inte missat uppbrottet med exet Phillipe Cohen, 28. En relation som varade i hela 10 år, men enkelt var det inte. Bianca har själv uttalat sig om uppbrottet och hur det har påverkat henne.

Relationen med Phillipe Cohen var av och på i flera år

Relationen mellan Bianca och Phillipe varade som sagt i 10 år. De träffades alltså som tonåringar och relationen har under åren varit av och på, vilket resulterade i att ex-paret gjorde slut 8 gånger och det var Bianca som denna gång lämnade Phillipe.

Ung kärlek är inte alltid enkel och när Bianca berättade om uppbrottet på sin Youtube-kanal var det flera följare som undrade hur förhållandet tog slut.

Bianca valde då att berätta sin sida av det hela:

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen typ. Bara att vi liksom har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade, hon fortsatte sedan:

– Och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den.

Idag är det flera som spekulerar i om Bianca börjat dejta igen. I en intervju med Aftonbladet berättar Bianca om sitt kärleksliv och hur det faktiskt ligger till. Är det så att hon faktiskt börjat dejta igen? Nu får vi svar på frågan.

Bianca Ingrosso besvarar spekulationerna

I intervjun berättar Bianca att det har varit skönt att ha fått tiden att vara ensam och att hon mått bra av det. Till Aftonbladet berättar hon om just detta:

– Att vakna upp och bara vara själv i en lägenhet, magi. Alltså magi. Komma hem till en tyst lägenhet, otroligt, berättar Bianca.

Det låter ju toppen att hon tar sig tiden att vara för sig själv. Men hon berättar också att det är relativt tomt i hennes direkta meddelanden på Instagram, men det är enligt henne lika bra då hon hellre vill se att folk kommer fram till henne i person.

När hon berättar om läget kring sin nästa pojkvän är det ett krav som hon trycker extra på. Nämligen att han ska vara kock.

– Snälla, hundra procent. En femma, berättar hon om fantasin kring en framtida pojkvän.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN