bianca ingrosso

Bianca Ingrossos starka ord – efter Phillipe Cohens bebislycka

BIANCA INGROSSO, PHILLIPE COHEN

Det har gått drygt en månad sedan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gick ut med att de gjort slut.
Nu uttalar sig Bianca starkt om Phillipes familj – för snart kommer det en liten bebis!
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"
0:45

Efter reklamen: Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

(0:45)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, var ett par i ungefär tio års tid. Under de åren gjorde de slut åtta gånger och nu verkar det som att det är slut för gott mellan paret. Detta avslöjade Bianca i en vlogg på Youtube.

”Kommer du och Phillipe bli tillsammans igen?”, undrade en följare.

– Jag tror att det är ett kapitel som är avslutat, förklarade Bianca då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Phillipes tystnad efter uppbrottet från Bianca

Bianca har med andra ord uttalat sig en hel del om uppbrottet från Phillipe. Bland annat har hon berättat att hon mår mycket bättre nu. Hon har även förklarat hur och varför det tog slut.

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen typ. Bara att vi liksom har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade. Men att vi, allt det här break upet och make upet och break upet och make upet, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången, sa hon och fortsatte:

– Och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den.

Från Phillipes sida har det varit desto tystare. Faktum är att han inte uttalat sig alls om uppbrottet utan inläggen har endast handlat om hunden Ted eller restaurangerna.

Bianca Ingrossos starka ord till Phillipes familj – stora bebislyckan

Phillipe har en syster som heter Jennifer, som han verkar stå väldigt nära. Förra sommaren var de bland annat i Spanien tillsammans.

Nu har Jennifer goda nyheter! Hon är nämligen gravid med barn nummer två, och på Instagram har hon lagt upp ett klipp som visar bebislyckan. Detta är nu något som Bianca uttalar sig starkt om. Bianca har kommenterat både Jennifers inlägg, samt har hon delat hennes inlägg på sin Instagram-story.

”ASSÅÅÅÅÅ som jag längtat”, skriver Bianca följt av massa röda hjärtan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN