LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos hångel med manliga vännen – erkännandet inför alla

13 maj, 2022 
AvLovisa Ström
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit fram och tillbaka i många år.
Men nu berättar Bianca om hånglet med den manliga vännen.
– Jag minns inget, erkänner hon.
Annons
Chocken när Bianca kastar pil på mannens mage: "Aj, aj, aj"Brand logo
Chocken när Bianca kastar pil på mannens mage: "Aj, aj, aj"

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso verkar inte ha något stopp. Hon går från succé till succé och gör många av sina idéer till verklighet.

Ingen har nog missat hennes egna sminkmärke CAIA som minst sagt gjort stor succé. Bolaget startade för fyra år sedan och har idag ett 700 kvadratmeter stort kontor på Östermalm. Ja, ni förstår.

Men som om det inte vore nog lanserade hon ännu ett projekt för inte så länge sedan. Tillsammans med vännen och kollegan Lovisa Worge har hon nämligen startat smyckesmärket ANI.

Bianca Ingrossos nya lägenhet – så mycket kostade den

Med tanke på alla framgångar är det inte konstigt att Bianca väljer att unna sig. Av många lyxköp hon har gjort på senaste tiden är nog hennes lägenhet det största.

Annons

I slutet av förra året meddelade hon nämligen att hon köpt en lägenhet på Östermalm tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen. Den är 300 kvadratmeter stort och kostade mer än 40 miljoner kronor. Vilken dröm!

Den efterlängtade inflytten börjar närma sig med stormsteg och Bianca är nu i full gång med att planera inredningen. I hennes senaste vlogg berättade hon bland annat om sina visioner när det kommer till hennes garderob.

– Jag kommer ha två walk-in closets. En till the boyfriend och en jättestor till mig själv. Jag har alltid drömt om att ha en stor walk-in closet med en sån stor ö i mitten, sa hon då.

Bianca Ingrossos avslöjande om hånglet med manliga vännen: ”Inget minne av”

De som följer Bianca på sociala medier vet att Lovisa och Lucas Feola är hennes allra närmsta vänner. De håller ihop i vått och torrt och gör allt ihop - till och med jobbar.

Annons

På Instagram har Bianca bland annat sagt att Lucas också är högst involverad i det nya smyckesmärket ANI och att ingenting hade funkat utan honom.

Men utöver att jobba och ha kul ihop så har Bianca och Lucas en annan grej för sig. De har nämligen en tendens att hångla lite på fyllan, något Bianca skämtat om flera gånger tidigare.

I senaste vloggen skämtar vännerna om det ytterligare en gång, och minns tillbaka till ett specifikt tillfälle - som Bianca inte ens minns.

– Jag har aldrig kysst Lovisa, men jag har kysst dig. Vi har hånglat, säger hon och tittar på Lucas.

Hon fortsätter:

– Jag och Lucas har en äcklig grej att vi hånglar när vi blir för fulla. Jag har ju berättat om det när vi var i Marbella. Vi var så packade att vi var som sälar och fiskar i vår mun. Det är det äckligaste. Men fint ögonblick.

– Jag har inget minne av det här, avslutar hon.

FOTO: Youtube

Annons