Bianca Ingrosso visar upp utslagen i ansiktet efter skönhetsbehandlingen

Bianca Ingrosso har fått en stark allergiskreaktion – utav en skönhetsbehandling.
På Youtube visar hon upp utslagen.
– Brände sönder mitt ansikte, säger hon.

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges absolut största influencers med över 1 miljon följare på Instagram.

Utöver det är hon även en av landet största youtubers och tv-personligheter. Hon är även en framgångsrik entreprenör då hon driver sminkmärket Caia och hon har vunnit pris för årets kvinnliga stjärnskott inom entreprenörskap.

LÄS MER: Phillipes nya bild avslöjar okända relationen till Keyyo

Bianca har även vuxit upp i rampljuset då hennes föräldrar Pernilla Wahlgren, 53, och Emilio Ingrosso, 55, träffades på 80-talet och de blev snabbt ett välkänt ett omskrivet par. Tillsammans har de barnen Oliver Ingrosso, 31, Bianca och Benjamin Ingrosso, 23.

Bianca har blivit väldigt populär för hur öppen och transparent hon är i sina sociala kanaler. På Youtube visar hon allt ifrån lyx till hur dåligt hon mår och hon gillar även att prata om skönhet.

Visar upp utslagen i ansiktet

I sin senaste vlogg berättar hon att hennes hud fått en reaktion, troligen efter en behandling hon nyligen gjort.

– Jag har fått en allergiskreaktion på hela mitt ansikte. Jag vet inte om de är laserbehandlingen som brände sönder mitt ansikte. Men det svider otroligt, eller om de är en produkt jag inte tål. Jag har bubblor i hela mitt face som gör skitont.

När Bianca filmar dagen efter till vloggen har det blivit värre i ansiktet. Hon visar tittarna utslagen och säger uppgivet:

– Mitt ansikte har blivit värre nu och de har kommit mer bubblor. De känns som att mitt ansikte brinner. Jag drar mig till och med för att gå till apoteket för jag vill inte visa mig på stan.

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren om verkliga relationen till Elin Oskal – så träffades de

LÄS OCKSÅ: Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

Senaste nytt