TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca Ingrosso visar upp utslagen i ansiktet efter skönhetsbehandlingen

05 mar, 2021 
Bianca Ingrosso har fått en stark allergiskreaktion – utav en skönhetsbehandling.
På Youtube visar hon upp utslagen.
– Brände sönder mitt ansikte, säger hon.
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020Brand logo
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges absolut största influencers med över 1 miljon följare på Instagram.

Utöver det är hon även en av landet största youtubers och tv-personligheter. Hon är även en framgångsrik entreprenör då hon driver sminkmärket Caia och hon har vunnit pris för årets kvinnliga stjärnskott inom entreprenörskap.

Bianca har även vuxit upp i rampljuset då hennes föräldrar Pernilla Wahlgren, 53, och Emilio Ingrosso, 55, träffades på 80-talet och de blev snabbt ett välkänt ett omskrivet par. Tillsammans har de barnen Oliver Ingrosso, 31, Bianca och Benjamin Ingrosso, 23.

Bianca har blivit väldigt populär för hur öppen och transparent hon är i sina sociala kanaler. På Youtube visar hon allt ifrån lyx till hur dåligt hon mår och hon gillar även att prata om skönhet.

Visar upp utslagen i ansiktet

I sin senaste vlogg berättar hon att hennes hud fått en reaktion, troligen efter en behandling hon nyligen gjort.

Annons

– Jag har fått en allergiskreaktion på hela mitt ansikte. Jag vet inte om de är laserbehandlingen som brände sönder mitt ansikte. Men det svider otroligt, eller om de är en produkt jag inte tål. Jag har bubblor i hela mitt face som gör skitont.

När Bianca filmar dagen efter till vloggen har det blivit värre i ansiktet. Hon visar tittarna utslagen och säger uppgivet:

– Mitt ansikte har blivit värre nu och de har kommit mer bubblor. De känns som att mitt ansikte brinner. Jag drar mig till och med för att gå till apoteket för jag vill inte visa mig på stan.

Annons