LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso tillrättavisar TV4-profilen efter orden om Benjamin

04 okt, 2023 
Bianca Ingrosso i Nyhetsmorgon
När Bianca Ingrosso gästade Nyhetsmorgon fick hon bland annat vara med och provsmaka maten som lagades.
Mitt under inslaget tvingas hon tillrättavisa TV4-kocken efter en miss i direktsändning.
– Nej, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Ständigt aktuella Bianca Ingrosso, 28, är en kvinna med många järn i elden. Just nu har hon fullt upp med sina företag men hittar ändå tid att dyka upp i tv-rutan med jämna mellanrum. Hon medverkar fortfarande en del i familjens realityserie Wahlgrens värld, trots att hon hoppade av detta uppdrag häromåret.

Och nyligen dök entreprenören upp i Nyhetsmorgon, där hon pratade med programledaren Jenny Alversjö, 49, om bland annat lyckan över att familjen fått tillökning. Det är alltså Biancas storebror, Oliver Ingrosso, 32, som har fått en son.

– Det är så fint att se mamma vara farmor, Benjamin vara farbror och att se min storebror, min stora förebild, få ge sin kärlek till något annan än sig själv eller familjen. Vi har ju ingen betydelse längre, säger hon i programmet och skrattar.

Fredrik Erikssons miss i Nyhetsmorgon – grattar Benjamin på fel dag

Men familjens bebislycka var inte det enda som hann avhandlas under Biancas medverkan i Nyhetsmorgon. Kocken Fredrik Eriksson, 59, var nämligen också bjuden till programmet för att laga fisk och skaldjur.

Annons

När maten börjar bli klar kommer Bianca Ingrosso fram till Jenny och Fredrik för att smaka. Det är då missen sker. Helt plötsligt utbringar Fredrik en skål för Biancas bror, Benjamin Ingrosso, 26.

– Då får vi skåla för Benjamin, säger TV4-kocken.

– Ja, verkligen. Varför då? Varför inte för mig?, skojar en förvirrad Bianca, varpå Fredrik svarar:

– Han fyller år!

Jenny Alversjö blir rejält chockad av uttalandet, som snart visar sig vara felaktigt. Benjamin Ingrosso fyllde nämligen år för flera veckor sedan.

– Nej, inte idag. Nej, tyvärr. Men vi skålar ändå, säger Bianca.

Gänget skrattar åt missen och går sedan vidare i programmet.

Bianca Ingrosso om Kristallen 2023 – berättar i Nyhetsmorgon

Något annat som Jenny och Bianca pratade om i Nyhetsmorgon denna lördag var att Bianca Ingrosso och hennes team har vunnit tv-priset Kristallen. Det är hennes populära talkhow Bianca som har prisats i kategorin Årets underhållningsprogram.

I Nyhetsmorgon berättar tv-profilen om känslorna efter att ha vunnit.

– Det var sjukt. Chocken. Jag var helt säker på att vi inte skulle vinna så om man såg programmet kunde man se hur chockad blev. Jag blev helt hysterisk och jag minns ingenting av det. För att det betyder så mycket för mig det här programmet, säger Bianca Ingrosso i Nyhetsmorgon.

FOTO: TV4 play

Annons