Bianca Ingrosso bekräftar skönhetsingreppet: ”Helt upp till mig”

Bianca Ingrosso

Bianca har inte velat svara på frågan – fram tills nu.
Nu bekräftar hon skönhetsingreppet.
– Det är helt upp till mig, säger hon.
Benjamin Ingrossos tunga sjukdomskamp
0:29

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos tunga sjukdomskamp

(0:29)

Slå på ljud

Kändisdottern och den framgångsrika entreprenören Bianca Ingrosso, 27, står ständigt i rampljuset och vartenda steg hon tar blir uppmärksammat.

Sedan i somras har intresset för hennes kärleksliv varit extra stort då hon i augusti bekräftade uppbrottet från ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 28. Paret som varit ett av Sveriges mest igenkända har sedan 2014 varit tillsammans fram och tillbaka.

Sanningen är den att de har gjort slut ungefär en gång per år, något som Bianca tidigare berättat. Men de har alltid hittat tillbaka till varandra.

Men denna gången verkar det vara slut på riktigt. På sin Youtube-kanal berättar hon att det nu är ett avslutat kapitel.

– Jag tror att det är ett kapitel som är avslutat, sa Bianca i en Youtube-video.

Bianca Ingrosso bekräftar bröstoperationen

Även hennes utseende är något som skapar nyfikenhet hos följarna. Hon har själv varit öppen med att hon lider av en ätstörning och att hon gått ner väldigt mycket i vikt, något som flera följare lagt märke till.

Men ännu en detalj som följarna sedan i våras har uppmärksammat är hennes bröst. Frågorna har varit många kring huruvida Bianca har opererat brösten eller inte. En fråga som hon inte svarat på.

Tills nu. I hennes senaste video på Youtube bekräftar hon att hon har opererat sina bröst och berättar dessutom om varför hon valt att inte prata om det innan.

– Ja, jag har gjort mina bröst. Och det har ingenting med att jag velat vara oärlig mot er. Jag har bara inte känt att min ärlighet kan landa tryggt i er famn, vilket kan åka tillbaka på mig, och landa fel. Så för min egen hälsa har jag inte pratat om det. För folk är galna där ute. Ni vet ju det, säger Bianca i videon och fortsätter:

– Och ibland måste jag också värna om mitt välmående. Ibland handlar det inte bara om vad jag delar med mig av till er, utan ibland handlar det om vad jag delar med mig av med respekt mot mig själv.

Därför valde hon att operera sina bröst: ”Det är upp till mig”

Hon får även en fråga om varför hon har valt att lägga sig under kniven.

– Det där är så kul med äldre människor som säger ”Du hade ju så fina och lagom”. Jag hade mycket större bröst innan, ska ni veta. Jag är uppvuxen med enorma pattisar. Jag älskade dem. Jag hade D-kupa fram till att jag var 20 år. Sen var jag med i Let's dance, där jag rasade i vikt vilket resulterade i att mina bröst försvann. Och sen kom aldrig mina bröst tillbaka, svarar Bianca och fortsätter:

– Jag var jättebekväm i mina små bröst. Men jag kände inte igen min kropp utan mina stora tuttar som jag alltid haft. Så jag ville lixom fylla i det som min hud hade tomt. Och det var bara det. Och det är helt upp till mig.

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN