TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos svar efter chockbilden: ”Den är inte retuscherad”

03 sep, 2021 
Bianca Ingrosso
Den nya pressbilden för Wahlgrens värld säsong tio har fått många att reagera.
Flera tror att Bianca Ingrosso skulle vara retuscherad – vilket hon bestämt dementerar.
– Den är inte retuscherad, säger Bianca Ingrosso.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

Bianca Ingrosso, 26, och Pernilla Wahlgren, 53, är aktuella med en ny säsong av Wahlgens värld. Det blir deras tionde säsong och första avsnittet hade premiär 2 september där det redan bjöds på skratt och tårar.

I samband med att en ny säsong drar igång har det varit snack om att pressbilden på Bianca och Pernilla skulle vara retuscherad. Det handlar om Biancas ansikte där flera påstått att hon skulle vara ”photoshopad”. Något som Bianca nu bestämt dementerar.

Pernilla Wahlgren dejtar i nya säsongen av Wahlgrens värld

Under den tionde säsongen kommer vi få följa en hel del med och motgångar. Redan i första avsnittet kastades vi in i Pernillas hem och fick veta att hon sålt sitt hus. Dessutom väljer Pernilla att tatuera sig, hon har sedan tidigare en tatuering med sina barns namn, men valde denna gången att göra en liten ananas.

Det som kanske blev lite mer chockartat var att Pernillas mamma Christina Schollin vid 83-års ålder valde att tatuera sig, och det blev inget mindre än hennes egna ”Christina-ängel” på armen.

Annons

Förutom att få se Pernilla tatuera sig kommer vi även framöver få se henne dejta i serien. Hon har nämligen bestämt sig för att försöka hitta den rätta, något som också faktiskt inträffade. Då hon fann sin stora kärlek i Christian Bauer, 55, som hon idag är tillsammans med.

– Jag hade en tuff vår, och du en rolig vår för du träffade ju kille, sa Bianca då.

Bianca Ingrosso dementerar ryktet om retuscherad pressbild

Bianca och Pernillas nya pressbild för säsongen har väckt starka reaktioner. Många fans och tittare påstår att Biancas ansikte skulle vara retuscherat. Något som hon bestämt dementerar i en intervju med Aftonbladet.

– Nej faktiskt inte. Det enda de har gjort, tror jag, är att ha gjort mig lite blekare, säger Bianca Ingrosso till tidningen.

Pressbilden för Wahlgrens värld säsong tio.

Bianca berättar att hon har väldigt mycket smink.

– Jag ser fan dunder ut, min make up-artist sminkade mig så att man nästan ser lite photoshoppad ut, men den är faktiskt inte retuscherad.

FOTO: Magnus Ragnvid / Discovery+ / Karin Törnblom/TT

Annons