Bianca Ingrosso ryter ifrån – efter profilens ord om Benjamin Ingrosso

Bianca Ingrosso & Benjamin Ingrosso

Under lördagen gästade Benjamin Ingrosso Nyhetsmorgon för att prata om sitt nya album, men när han står bakom i kulisserna får han plötsligt en hård känga av gästen innan.
Nu ryter Bianca Ingrosso ifrån efter profilens ord om Benjamin.
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom åren
Slå på ljud

Kjell Andersson var länge en av de största inom musik-Sverige och är bland annat mannen bakom stora artister som Ulf Lundell, Gyllene Tider, Marie Fredriksson och Eldkvarn. Nu gästar han Nyhetsmorgon för att prata om livet som musiker och nya boken Ingen går hel ur det här: mitt liv i den svenska musiken. Jenny Strömstedt kallar boken för "en slags bibel för musiknördar" men beskriver det också som en väldigt personlig berättelse om hur Kjell fann livet i musiken.

– Jag har väl sett det som en slags kärlekshistoria till många saker. Dels en kärlekshistoria till den värld jag växte upp i men också en kärlekshistoria till min tidigare familj. Min morfar som blev en slags far för mig. Och sen kom ju musiken in på ett ganska tidigt stadie, säger Kjell när han berättar om vad boken är för honom.

Men Kjell är inte den enda musikern som gästar programmet den dagen. Även Benjamin Ingrosso är där för att prata om sin musik samt framföra en låt från sitt nya album. Men medan han står och väntar på sin tur på att få komma in i studion så ger Kjell plötsligt en hård känga till den unga artisten.

Kjell Anderssons plötsliga känga till Benjamin Ingrosso

Det är när Jenny frågar om Kjell hade signat Benjamin som han plötsligt ger honom en känga.

– Nej, jag förstår mig inte riktigt på den popmusik som är idag. Den har gått dit den ska gå, det vill säga till en ny generation, men jag satt och tänkte på det när jag satt och lyssna på någon låt. Det är inte riktigt något jag tycker om i varken harmonin eller berättelsen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Biancas ilska efter Kjells hårda ord

Någon som satt och tittade på programmet när dessa ord uttalades om Benjamin var systern Bianca Ingrosso - och direkt satte hon ner foten. I en arg text på Instagram skrev hon händelsen som hade uppstått, och hur hon inte tyckte det var okej någonstans.

”Alltså förlåt men hur i helvete kan man som oförskämd GUBBE sitta och säga sånna saker när personen står BAKOM HONOM!!! Jag kokar!!”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Dessutom spelade han precis en låt inspirerad av Ted Gärdestad som inte alls låter som nutida popp ditt stolpskott. USCH.”

LÄS OCKSÅ: Därför bor inte Henrik Schyffert och Nour El Refai med varandra

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om Benjamin Ingrossos sexrykte

FRÅN FÖRSTASIDAN