bianca ingrosso

Bianca Ingrosso om relationen till förra assistenten Julia Höjner

JULIA HÖJNER, BIANCA INGROSSO

För drygt tre år sedan anställde Bianca Ingrosso en ny assistent, Julia Höjner.
Idag jobbar Julia inte kvar på företaget och nu berättar hon om stressnivån.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”
0:53

Efter reklamen: Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”

(0:53)

Slå på ljud

Det var i november 2020 som det stod klart att Julia Höjner blir Bianca Ingrossos nya assistent.

– Så nu är det bestämt. Vi har anställt en till tjej i Team Bibbz vilket känns jättebra. Julia har jobbat på H&M tidigare. Grym, astrevlig. Hon har sådan jävla energi, sa Bianca då i en vlogg.

Tidigare var det Lovisa Worge, som idag blivit en av Biancas närmsta vänner, som var Biancas assistent. Men successivt skulle Julia alltså ta över hennes roll medans Lovisa skulle satsa mer på smyckesmärket ANI som hon har tillsammans med Bianca.

Men den senaste tiden har Julia inte synts till i Biancas flöde. Det hela har en fullt rimlig förklaring; nämligen för att hon slutat som Biancas assistent.

Julia Höjner om sin roll på Caia

I Biancas nya tv-serie Imperiet Bianca får tittarna en bild av hur Biancas vardagliga arbete på CAIA går till och i det senaste avsnittet ger Julia sin syn på sin roll.

– Hon kanske inte följer schemat som är tänkt, då är det mitt ansvar att tänka om för det ska levereras. För annars kan vi bryta mot kontrakt och då är man också väldigt rädd för att man har missat någonting. Min stressnivå för att hela tiden få det att funka är maximal, säger Julia i programmet.

– Det här är mycket att ta in och så har vi liksom inte tid, fuck vi hinner inte ens förklara att “Julia så här kunde vi inte göra nu, för det är fokus kund och göra dem nöjda”, så det har blivit ett lite, vad ska man säga, irritationsmoment från mitt håll, säger Bianca då och fortsätter:

– Vilket är jättesynd om Julia för hon vill ju bara göra gott. Hon vill bara att vi ska må bra, hon vill bara att Bianca Ingrosso AB ska rulla på och vara det bästa vi kan vara.

Bianca Ingrosso bekräftar Julias uppsägning

Om man följer serien inser man snabbt att det inte är någon lek att vara Bianca Ingrosso. Hennes schema är alltid fullproppat och hon har ständigt massa olika bollar i luften. Att vara assistent till Bianca är därmed inte heller särskilt lätt och i Imperiet Bianca berättar Julia nu om sin stressnivå.

– Min stressnivå är väldigt hög, det är ett schema som är så extremt pressat. Alltså jag har ifrågasatt ganska många gånger om jag pallar det här, säger hon i senaste avsnittet.

Idag har Julia slutat jobba som Biancas assistent. När Hänt når Bianca bekräftar hon:

”Det var längesen Julia slutade hos mig och det har jag berättat på mina sociala medier för fem månader sen.”, skriver Bianca i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN