Bianca Ingrosso om Pernilla Wahlgrens stora succé

Bianca Ingrosso om Pernillas succé
Det starka bandet mellan Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren är svårt att missa.
Nu hyllar Bianca sin mamma för vad hon åstadkommer i sin karriär.
– Jävla affärskvinna alltså, säger Bianca till Hänt.
Annons

I Wahlgrens värld på Kanal 5 har vi under hösten återigen fått följa Pernilla Wahlgren, 51, och hennes dotter Bianca Ingrosso, 25, i deras vardag. Det är realityseriens sjätte säsong som visats och under programmets gång har tittarna fått se vilket tajt band Pernilla och Bianca har – samtidigt som de även bråkar en hel del.

Annons

Nu är det snart dags för den sjunde säsongen av Wahlgrens värld som har premiär den 16 januari. Inför säsongstarten har Hänt träffat Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren för att prata om allt från serien till deras privatliv. För Hänt berättar de bland annat om vad de har på gång framöver under 2020.

Bianca Ingrossos hyllning till Pernilla

Pernilla Wahlgren berättar att hon inom snar framtid har premiär för sin nya show – men blir snabbt avbruten av dottern Bianca som tokhyllar sin mamma.

Annons

– Jag har ju premiär på mina nya show Hybris, säger Pernilla Wahlgren när Bianca snabbt stämmer in:

– Det går ju bättre för dig än någonsin, jävla affärskvinna alltså. Det finns ingen i det här landet som jobbar lika hårt som dig, hundra procent.

–Ja, det är roligt. Gulle, det ska väl vara du då, kontrar mamma Pernilla med.

Pernilla släpper kollektion

Pernilla Wahlgren berättar vidare att hon ser fram emot sin show – men avslöjar även att hon under året kommer att släppa en klädkollektion.

Annons

– Det är roligt, det blir mycket fokus på den. Förra turnén höll på ett och halvt år så vi får se hur lång denna blir. Jag släpper även en kollektion på Gekås i Ullared, det blir roligt för det blir något helt nytt, säger hon och tillägger:

– Sen är det ju Wahlgrens värld som rullar på och podden med Sofiasäger Pernilla och syftar på vännen och kollegan Sofia Wistam och deras gemensamma podcast Wahlgren & Wistam.

Bianca Ingrosso berättar även hon vad som händer för henne under 2020. Bland annat ska hon lansera sitt sminkmärke utomlands.

Talang rullar ju nu, Wahlgrens värld rullar nu och jag släpper alltid nytt med Caia, som det kommer att hända otroligt stora grejer med under det året, som att lanseras utomlands, säger hon.

AV: Alice Göransson & Hannah-Fina Rohrmüller
FOTO: TT/Cornelia Nordström, TT/Johan Jeppsson

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…