Bianca Ingrosso om nya livet med Phillipe Cohen – kampen efter återföreningen

Bianca Ingrosso & Phillipe Cohen

Det var i april som Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen blev ett par igen efter några månader ifrån varandra.
Men det har inte varit helt enkelt sedan dess.
Nu berättar Bianca om kampen i relationen med Phillipe.
– Det värsta jag varit med om, säger hon.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett av Sveriges hetaste kändispar och har en minst sagt händelserik historia bakom sig. Genom åren har de gjort slut och blivit tillsammans ett flertal gånger, och tidigare i år bekräftade Bianca att de blivit ett par ännu ett gång.

Men mycket har förändrats sedan förra gången de var tillsammans. Nu berättar Bianca om den stora förändringen i relationen och hur det är att "bland det värsta hon varit med om".

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrosso om nya livet med Phillipe: ”Värsta jag varit med om”

Det är i Biancas senaste vlogg som hon får frågan om när hon tror att hon kommer att skaffa barn. Bianca har nämligen alltid varit öppen med att hon vill bli ung mamma, men när hon nu svarar på frågan är svaret något helt annat. Anledningen är helt enkelt att det nya livet med Phillipe har fått henne att ändra sig.

– Jag har två hundar. Jag och Phillipe blir ihop igen och under tiden vi gjorde slut så skaffade han Ted. Så nu lever jag i ett hem med tre hundar och det är nog bland det värsta jag varit med om. Den dagliga konstanta stressen med skäll, bajs, kiss och att hålla koll på och rasta tre hundar. Och att det alltid är stökigt. Man måste alltid städa upp efter någon, säger hon innan hon fortsätter:

– Det är så skönt när man är själv och får vara helt egoistiskt och inte bli störd. Så jag känner typ nu att jag inte vill ha barn på väldigt länge. Vilket är väldigt olikt mig. Men just nu känner jag att jag inte vill ha barn på ett tag utan att jag vill vara egoistisk.

Pernilla Wahlgrens uppmaning till Bianca och Phillipe: ”Ni måste”

Även Pernilla Wahlgren har märkt att hundarna har gjort det stressigt för Bianca och Phillipe och erbjuder sig därför att vara hundvakt så att de kan få lite egentid med varandra.

– Det är väldigt viktigt att ni tar ledigt ibland och bara är ni två. Ni måste faktiskt ha lite egentid utan de här tre galna hundarna ibland. Alltså snälla. Ring mig. Kan inte ni ha en dag i veckan där ni går på dejt så sitter jag här medan ni är borta?, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso ska utredas för pmds efter svåra symptomen

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts nya bilder på Instagram väcker starka reaktioner

SENASTE NYTT!