Bianca Ingrosso ska utredas för pmds efter svåra symptomen

Bianca Ingrosso om pmds

Bianca Ingrosso mår stundtals väldigt dåligt psykiskt och har upptäckt ett mönster i detta.
Nu har tv-profilen bestämt sig för att ta tag i problemet på riktigt.
– Finns tabletter man kan få, förklarar hon i en ny vlogg.

Entreprenören Bianca Ingrosso, 26, har haft många toppar och dalar de senaste åren. Ekonomiskt och karriärmässigt har det gått spikrakt uppåt och allt Bianca rör vid verkar bli till guld.

Förutom att jobba med sitt alldeles egna skönhetsvarumärke Caia arbetar Bianca även som influencer. I sina sociala medier-kanaler delar hon frikostigt med sig av detaljer, händelser och känslor i vardagen.

De som inte kan få nog av Bianca kan glädjas åt att man även kan följa hennes vardag i realityserien Wahlgrens värld. I programmet har tittarna fått se Bianca Ingrosso i glada stunder, men även när hon tampats med svårare bekymmer.

PUDLAR Alice raderar uttalandet efter kritikstorm

Bianca Ingrosso om svåra aborten och problemen med spiral

I vintras sändes en ny säsong av Wahlgrens värld på Kanal 5. Då berättade Bianca öppet och ärligt om att hon bestämt sig för att genomgå en abort. Beslutet var långt ifrån enkelt och under dessa avsnitt var det en känslosam Bianca som satt framför kamerorna.

– Det var verkligen inget självklart val utan jag velade tusen gånger om dagen i flera gånger dagar, sa hon i programmet då.

I samband med aborten valde Bianca Ingrosso att sätta in en spiral, vilket inte gick så smidigt som hon hade hoppats.

– Det här känns inte normalt, det gör så ont att jag blir helt svimfärdig och spyfärdig, sa Bianca i en vlogg vid tillfället.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ska utredas för pmds efter kampen

Sedan dess verkar det som att Bianca har kämpat med att hitta ett preventivmedel som passar henne. I en ny vlogg berättar tv-profilen nu att hon har väldigt mycket problem som är relaterade till hennes cykel.

– Jag har min mens nu och igår och i förrgår låg jag hemma och bara andades. Jag hade sådan ångest, jag skakade för att jag var så ångestfyllt, nästan panikslagen. Jag grät, självhat och jag bara ”vad är det som händer med mig?”

Bianca inser själv att det inte är normalt att må så dåligt, och därför börjar hon nu misstänka att hon behöver hjälp.

– Jag måste typ lida av pmds?, säger Bianca Ingrosso och fortsätter sedan:

– Jag ska faktiskt kolla upp det där för det finns tydligen tabletter man kan få så att man inte mår så himla, himla dåligt.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso visar upp nya boendet under renoveringen

LÄS OCKSÅ: Därför kom inte Bianca Ingrosso på Alice födelsedagsresa

FOTO: Discovery+

SENASTE NYTT!