Bianca Ingrosso om läkarens förbud – efter smärtorna

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har haft problem med sin mage under en längre tid.
Nu har Wahlgrens värld-profilen fått reda på att hon måste göra en rad förändringar i sin kost.
– Det här är ju typ bara saker jag äter, säger hon.
Annons

Influencern Bianca Ingrosso, 24, har lidit av många hälsoproblem den senaste tiden. Tidigare i veckan berättade hon att hon nyligen drabbats av ordentliga kramper i hjärtat.

– Jag hade så ont att jag hade svårt att andas och hyperventilerade typ, sa hon i en vlogg.

Annons

Wahlgrens värld-profilen bestämde sig då för att kontakta en läkare via en app på mobilen och fick rådet att åka direkt till akuten. Men trots rekommendationen valde Bianca att stanna hemma och vila, något som orsakade starka reaktioner i kommentarsfältet till videon.

”Om en läkare säger till dig att du måste åka till akuten. DÅ ÅKER DU TILL AKUTEN! asså snälla vet att man alltid tänker att nått aldrig kommer hända en själv men hjärtkramper ska man inte leka med, kan gå riktigt jävla illa”, skrev en person i en kommentar.

”Ångestanfall/stress kan ge bröstsmärta men tycker absolut du ska söka akut om du får bröstsmärta igen! Det ska man inte ta lätt på”, skrev en annan.

Bianca Ingrosso om läkarens dom

I sin senaste vlogg berättar Bianca Ingrosso att hon nu har uppsökt läkarvård, men inte på grund av hjärtproblemen. Under besöket på sjukhuset fick hon reda på att hon bör utesluta en hel del livsmedel på grund av sina magsmärtor.

Annons

– Jag har ju ganska mycket problem med magen och tarmar så jag har gjort en hälsokontroll, säger Bianca och fortsätter:

– Då berättade hon att jag inte kan äta någonting. Min mage har svårt att ta upp kyckling, laktos, avokado, bönor, vitlök, nötter, banan, paprika, ägg, apelsin, ananas, broccoli, havre och råg. Så att det här är ju typ bara saker jag äter.

Bianca visar sedan ett par olika te-sorter som underlättar när hon har ont. I kommentarsfältet tipsar fansen henne om andra metoder samt läkemedel som kan hjälpa.

Vi hoppas att Bianca Ingrosso mår bättre snart!

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…