Bianca Ingrosso om kritiken efter kravet på assistenten Lovisa

Bianca Ingrosso om kritiken – efter kravet på assistenten Lovisa Worge
Bianca Ingrosso har varit tydlig med att hon inte vill att assistenten Lovisa Worge startar en egen podcast – något som hon mött kritik för.
I en ny video bemöter hon kritiken och förklarar sin syn på beslutet.
Annons

En av alla bollar som Bianca Ingrosso, 24, har i luften är sin Youtube-kanal, där hon nu mera förser sina följare med fler videor än någonsin. Flera gånger i veckan får fansen nya videor där Bianca dokumenterat sin vardag.

Annons

I en ny video svarar hon på en del kritik hon mött den senaste tiden. Flera hävdar att hon ”tappat vad influencer-yrket handlar om” och att det enda hennes flöden nu består av är smink och ett lyxigt hem.

– Jag ser mig inte som en influencer längre, eftersom jag gör så sjukt mycket mer. Sen är det jobb nog att vara en influencer, men jag har ju egna bolag, företag, jag gör mycket tv, förklarar hon.

Annons

En annan grej som flera av hennes följare kritiserat är att Bianca stoppat sin assistent Lovisa Worge från att starta en podcast ihop med vännen Lucas Armando Feola.

Efter att Lovisa och Lucas hoppat in i ett avsnitt av Bianca Ingrossos och vännen Alice Stenlöfs podcast Har du sagt A får du säga B fick de mersmak för poddandet. Avsnittet blev mycket uppskattat av lyssnarna, men trots det var Bianca tydlig med att hon inte vill att Lovisa ska starta en egen podcast.

– Ska jag vara helt ärlig så sa jag faktiskt till dem i helgen att ”startar ni en podd så tyvärr Lovisa, men då kan du inte jobba som min assistent”. Några gränser måste jag sätta, sa Bianca tidigare i sin podcast.

Därför vill hon inte att Lovisa ska starta en podcast

Nu är det flera följare som ifrågasatt att Bianca stoppar sin assistent från att starta en podcast, och Bianca förklarar nu sin syn på beslutet.

Annons

– Sen det här med att jag inte vill att Lovisa och Lucas ska starta en podd. Vissa förstår mig och tycker att det är bra att jag står på mig. Och vissa tycker att ”what’s the big deal?”. Jag vill bara förklara, de får jättegärna starta en podd, och det hade säkert blivit den roligaste podden av dem alla där ute, förklarar hon och fortsätter:

– Men eftersom att jag vet hur viktigt det är för mig att ha Lovisa anställd i mitt bolag, och jag vet hur viktigt det är för henne att folk förstår hur mycket hon jobbar, hur proffsig hon är och hur duktig hon är på sitt jobb.

Biancas teori är att det inte kommer att se bra ut att två assistenter till influencers startar en podcast ihop. Lucas är nämligen, precis som Lovisa, assistent åt en influencer – ingen mindre än Alice Stenlöf.

– För mig ser det ut som att Lovisa är oproffsig och försöker utnyttja mitt kändisskap för att skapa egen framgång och pengar, och det vet jag inte är hennes tanke, säger hon och fortsätter:

– Hon får jättegärna göra en podd, men då har jag sagt att då kan vi inte jobba ihop som vi gör.

Annons

FOTO: Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…