Bianca Ingrosso bryter tystnaden om krisen i privatlivet: ”Svårt”

Bianca Ingrosso om krisen

Bianca Ingrosso står ständigt i rampljuset.
Nu väljer hon att bryta tystnaden om krisen i privatlivet.
– Så himla svårt att svara på, säger hon i en video på Youtube.
0:43

Efter reklamen: Bianca Ingrossos okända släkting Ove

(0:43)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är den multibegåvade entreprenören som slagit igenom stort under de senaste åren. Hennes företag Caia går som tåget och dessutom har hon tillsammans med vännen, tillika före detta assistenten Lovisa Worge, under våren startat upp det gemensamma företaget ANI.

Det var när realityserien Wahlgrens värld hade premiär som familjen Wahlgren/Ingrosso tog Sverige med storm och blev några av våra absolut mest igenkända profiler med Pernilla Wahlgren i spetsen. Även hon är mer framgångsrik än någonsin med sin egen föreställning Pernilla Wahlgren har hybris.

Benjamin Ingrosso om att ha en egen show: ”Nyper mig i armen varje dag"

Se klippet här!

Stressen inför renoveringen av den enorma lägenheten

I höstas kunde Bianca Ingrosso berätta för sina följare att hon har investerat i en ny lägenhet på Östermalm i Stockholm. I en video på Youtube avslöjade hon att den kostade långt över 40 miljoner kronor.

Lägenheten har fiskbensparkett, höga fönster och en hel del stukatur. Storleken skojar man heller inte bort – den fantastiska våningen, som hon visat upp på sociala medier, är hela 300 kvadratmeter stor.

Någon inflyttning har däremot inte skett ännu – lägenheten ska nämligen renoveras först, något som kommer kosta en hel del pengar.

– Jag har ingen aning, jag är mega stressad. Bara ljud, ljus och nätverk kommer kosta några miljoner kronor och då har jag inte ens börjat med renoveringen eller möbleringen, säger Bianca.

Bianca Ingrosso om privatlivet: ”Alltid något negativt”

Under den senaste tiden har följarna spekulerat en del kring relationsstatusen mellan henne och pojkvännen Phillipe Cohen. Nyligen svarade hon på det påstådda ryktet att det skulle tagit slut mellan paret.

”Jag är inte singel”, skriver Bianca i ett meddelande till Hänt.

Planen är ju dessutom att Phillipe ska flytta in i jättevåningen tillsammans med Bianca.

Men det verkar ändå som att det är något som tynger Bianca Ingrosso. I sin senaste video på Youtube står hon och vännen Lovisa och pratar om vad det bästa i deras liv är, varpå Bianca säger:

– Det är så himla svårt för mig att svara på. Det är alltid något negativt som pågår när något är positivt. Men jag älskar min vardag, jag är jättetacksam över det.

Vi hoppas att det löser sig för Bianca Ingrosso!

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!