Bianca Ingrosso om kärlekslyckan med Phillipe Cohen

Följarna om Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens relation efter videon
Efter ett par turbulenta månader är Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen återigen ett par.
I ett inlägg på Instagram berättar hon om relationen.
– Jag älskar dig så otroligt mycket, skriver Bianca.
Annons

Influencern och entreprenören Bianca Ingrossos, 25, relation med Phillipe Cohen, 25, har haft många turer. I början av året avslöjade Wahlgrens värld-profilen att de valt att gå skilda vägar men endast ett par månader senare var paret återförenade.

Annons

Under sommaren har Biancas relationsstatus varit oklar och hon har inte velat uttala sig om kärlekslivet. När Hänt träffade henne i augusti erkände hon att förhållandet är komplicerat.

– Jag har bara valt att, jag pratar om så mycket, så jag pratar inte om oss just nu. Men saker går upp och ner hela tiden, sa Bianca då.

Annons

Bianca Ingrossos oväntade kärleksbeslut

I december la Bianca Ingrosso upp en video på sin Youtube-kanal där hon berättade för sina följare att hon bestämt sig för att fira jul i Göteborg tillsammans med Phillipe och hans familj.

– Jag firar jul med Phillipe och hans familj i år, vilket känns väldigt mysigt och det är så god mat här och jag kommer verkligen bra överens med hans familj så det känns jättehärligt att vi är här i år, sa Bianca i videon.

Beslutet att tillbringa högtiden ihop kom ett par veckor efter att följarna via sociala medier kunnat se att Phillipe och Bianca återigen börjat umgås allt mer. I videon fick tittarna dessutom bevittna en kärleksfyll kyss – något som har lett till att många nu drar slutsatsen att de är pojk- och flickvän igen.

Nya orden om relationen med Phillipe

Bianca Ingrosso har vid flera tillfällen mottagit kritik från sina fans på grund av relationen med Phillipe Cohen. I ett nytt inlägg på Instagram väljer hon nu att berätta om kärlekslyckan – och passar samtidigt på att ge svar på tal till de följare som ifrågasätter av- och på-förhållandet.

Annons

”Mitt allt. Oavsett hur många gånger vi har gjort slut och vad folk säger så är det VÅR historia och ingen annans. Jag älskar dig så otroligt mycket och du gör mig till den bästa versionen av mig själv”, skriver Bianca Ingrosso och fortsätter sedan:

”Tack för att jag får leva livet med dig, dig och ingen annan. Älskar dig mest av allt”.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…