Bianca Ingrosso har gått vidare – nya avslöjandet om kärleken

Bianca Ingrosso

Sedan ett tag tillbaka är det officiellt att Sveriges mest framgångsrika influencer är singel.
Nu öppnar Bianca Ingrosso upp om singellivet och kärleken.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariette Hanssons ärliga ord om stämningen på Mello
0:24

Efter reklamen: Mariette Hanssons ärliga ord om stämningen på Mello

(0:24)

Slå på ljud

Ingen har nog missat det tidigare förhållandet som var mellan influencern Bianca Ingrosso, 28, och Phillipe Cohen, 28. De två var i en relation, till och från, i över åtta års tid.

Från att vara sambos till att ha distansförhållande, ja, paret har tillsammans gått igenom det mesta. Men sommaren 2022 gick de skilda vägar för vad som verkar vara den absolut sista gången.

Sedan uppbrottet verkar däremot båda parterna må bra, och lyckats karriärmässigt. Bianca har sedan dess startat sin egna talkshow Bianca, och Phillipe har öppnat upp ytterligare en restaurang.

– Helvete vad skönt det är, säger Bianca till Aftonbladet.

Bianca Ingrosso om singellivet och att dejta

På sina sociala medier har Bianca varit öppen och tydlig med att hon efter uppbrottet känt sig lyckligare än hon gjort på flera år.

Hon har återkommande pratat om sitt ”pirr” för livet som kommit efter att paret gjort slut, något som kan vara motsägande till vad andra kan känna efter ett uppbrott.

Bianca Ingrosso på Instagram efter nyheten om uppbrottet.

Bianca Ingrosso på Instagram efter nyheten om uppbrottet.

Instagram

I en intervju med Aftonbladet öppnar profilen upp sig om hur det är att vara singel och dejta.

– Många pratar om att man förlorar en relation, men jag tycker att man får så många fler relationer av att bli singel, för jag tycker att man blir mycket mer närvarande i andra relationer, säger hon till Aftonbladet.

I samma intervju förklarar hon att livet som singel varit utmanande på det sättet att hon tidigare varit dålig på att dejta.

– Jag har varit såhär tidigare: ”Jag vet inte hur man går på dejt, det är livsfarligt att träffa en ny människa, vad ska vi prata om?”, säger hon.

Men nu mera menar Bianca att hon har övat upp sig. Hon håller utan problem en konversation med sin dejt och uttrycker att hon nästan blivit lite väl bra på att dejta.

Hur är Bianca Ingrossos drömpartner?

Hur får man då självaste Bianca Ingrosso på fall?

Enligt henne själv söker hon någon som inte tar livet för seriöst och har barnasinnet kvar. Respekt, empati och rolig är egenskaper som värderas högt hos influencern.

Men det finns även ett annat krav som inte är diskuterbart.

– Du ska ha fucking gått i terapi alltså! Och kanske till Marie, min spådam. Jag skickar de dit och sen får de komma till mig, säger Bianca till Aftonbladet.

FOTO: Claudio Bresciani / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN