Bianca Ingrosso om varför hon inte kan bo ihop med Phillipe Cohen

PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO

Phillipe Cohen sålde sin lägenhet på Östermalm i början av året. Sedan dess har han bott hos Bianca Ingrosso. Nu berättar Bianca däremot att Phillipe letar nytt boende.
– Just nu får han inte plats, säger Bianca i en livesändning.

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 27, har varit ett par i ungefär sju år. Under årens lopp har de däremot gjort slut hela sju gånger och av den anledningen beskrivs deras förhållande ofta som av- och på.

Men att paret gång på gång hittar tillbaka till varandra är något som är säkert. Förra hösten var det knäpptyst från Biancas sida om hur det låg till på kärleksfronten. Detta gjorde att följarna började misstänka att det skulle kunna vara slut mellan paret och det visade sig så småningom att de hade rätt.

Exklusivt
OVÄNTAT Idol-Pärs avslöjande om Idol-juryn – efter kritiken

Bianca och Phillipe bor tillsammans igen

Efter att Bianca bekräftat uppbrottet dröjde det dock inte länge förrän det var helt andra bud. I podden Ursäkta kunde Bianca nämligen avslöja att de var ett par igen och lyckan var total!

Sedan dess har paret njutit av varandras sällskap och även bott tillsammans till stor del. Phillipe sålde nämligen sin lägenhet i början av året och köpte aldrig någon ny. Däremot köpte han en lokal på Östermalm där han öppnat sin alldeles egna restaurang Ted.

Förra sommaren bestämde sig Bianca och Phillipe för att testa hur det var att bo tillsammans. Däremot slutade försöket inte allt för väl, det resulterade nämligen i ett uppbrott.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Bianca Ingrossos avslöjande om boendesituationen

Och nu kan Bianca avslöja nya detaljer om parets boende-situation. Det är i en livesändning på Discoevery+ Instagramkonto som Bianca berättar att Phillipe ska flytta ut.

– Phillipe letar faktiskt efter en egen lägenhet och jag efter en egen. Och det är mest bara för att just nu får inte han plats i min. Och jag kan faktiskt inte göra nån del av min garderob tom, säger Bianca och fortsätter:

– Plus att det är en investering.

Biancas mamma Pernilla Wahlgren är också med i livesändningen och hon blir plötsligt ganska fundersam.

– Är det inte bättre att köpa en större lägenhet ihop?, undrar Pernilla.

– Jo men jag vet inte om jag vill flytta än, nu letar jag bara för skojs skull. Och han letar också, sen vet vi inte. Men jag är ju inte så himla mycket för att man måste bo ihop heller, förklarar Bianca och fortsätter:

– Jag är i väldigt behov av egentid.

Hänt har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: ÄRLIGT Familjen Annorlunda-Matilda första ord om Samis nya tjej

LÄS OCKSÅ: SORGEN Därför stoppas Shirley Clamp helt – tårarna efter beskedet

FOTO: Karin Törnblom/TT, YOUTUBE

SENASTE NYTT!