LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Då flyttar Bianca Ingrosso till sin nya lägenhet – nya beskedet efter bakslaget

20 feb, 2023 
Jonna Lawaetz
Bianca Ingrosso
För ungefär två år sedan köpte Bianca Ingrosso en 300 kvadratmeter stor våning på Östermalm.
Flytten har dragit ut på tiden på grund av den omfattande renoveringen som ska genomföras.
Nu kommer Bianca med ett nytt besked om när hon flyttar in.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Theoz om stödet i Linköping: ”Känns ändå stort”Brand logo
Theoz om stödet i Linköping: ”Känns ändå stort”

Bianca Ingrosso, 28, har haft fullt upp under gångna året med en fullspäckad karriär och en stor renovering av sin nya lägenhet på 300 kvadratmeter. År 2021 köpte hon nämligen en våning på Östermalm som ska ha kostat långt över 40 miljoner kronor.

– Jag ser det som en otrolig investering, men ja, jag älskar lägenheten. Den var väldigt dyr, förklarade hon i en video på Youtube.

Därför dröjer renoveringen av Bianca Ingrossos nya lägenhet

På Biancas sociala medier har hennes följare fått följa lägenhetsresan. Men renoveringen har stått stilla under en lång tid och det har varit oklart när Bianca egentligen ska flytta in i lägenheten.

När Bianca tidigare i år hade frågestund på Instagram var det en följare som frågade varför hennes renovering dröjer och följaren skrev även att hen hade velat flyttat in på direkten.

Annons

”Jag bytte team efter 10 månader och började om på nytt med ALLT! Men jag har ingen stress. Denna lägenhet ska vagga i en fin energi och det är nog menat att det ska ta tid och bara vara en lugn och rolig resa. Jag känner det i kroppen att denna lägenhet kommer vara min healing-plats, min trygga borg och min läkning, så det får ta sin tid. Nu har jag hittat mitt team och det känns så så så rätt!”, svarade Bianca.

Biancas nya besked om lägenheten – då flyttar hon in

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld fick vi följa Bianca när hon och mamma Pernilla Wahlgren, 55, går på lunch. Avsnittet spelades in under sommaren och Bianca avslöjade då något chockerande. Pernilla frågade hur allt känns med lägenheten och det visar sig att det inte alls känns särskilt bra.

Annons

– Det har jag lite ångest för, faktiskt. Alltså jag ångrar typ att jag köpte den. Jag kanske känner mig lite patetisk att jag ska flytta in där och bara, ensam. Alltså den är ju för stor, säger Bianca i programmet.

Bianca känner stor kärlek för sin nuvarande lägenhet och när hon nyligen hade en frågestund fick hon frågan om hon kommer sakna sin lägenhet och den underbara energin som finns där.

"Det går knappt att beskriva den otroligt mjuka, varma, lugna och trygga energin som är här så ja jag vill typ inte flytta just nu haha. Tur renoveringen tar sån tid. Nej men denna lägenhet har något magiskt. Jag är väldigt känslig för vilka som får komma hit. Ingen dålig energi här inne inte. Här är det harmoni, enbart.", skriver hon.

FOTO: Skrämdump från Bianca Ingrossos Instagram.

Biancas följare verkar väldigt nyfikna på hennes nya lägenhet och i frågestunden kommer hon även med ett nytt besked – hon får nämligen även frågan om när hon ska flytta in i sin nya lägenhet.

"Förhoppningsvis slutet av detta år", svarar Bianca.

BIANCA INGROSSO
FOTO: Skrämdump från Bianca Ingrossos Instagram.

Det dröjer alltså ytterligare några månader innan renoveringen är klar och flyttlasset bär av till den nya lägenheten, så det verkar som att Bianca får njuta av sin nuvarande lägenhet ett tag till.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons