hänt exklusivt

Bianca Ingrosso drar tillbaka uttalandet – sanningen om uppbrottet

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos kärleksliv är ständigt ett hett ämne.
På senaste har hon börjat dejta igen efter uppbrottet med Phillipe Cohen – men nu visar det sig att tv-profilen har delat med sig av ett uttalande som inte var sant.
Det bekräftar hon i ett meddelande till Hänt.
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”
0:52

Efter reklamen: Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

(0:52)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är superstjärnan som ständigt har nya bollar i luften. Sedan ett par veckor tillbaka är hon i full gång med sin egna talkshow Bianca. I fredagens avsnitt gästas Bianca av bland andra Tommy Körberg, 74, Amanda Romare, 33, Penny Parnevik, 25, och Douglas Murray, 42.

Amanda Romare är författaren till boken Halva Malmö består av killar som har dumpat mig – som nu dessutom görs till tv-serie. När Bianca ska presentera Amandas ankomst delar hon själv med sig om en uppdatering gällande sitt kärleksliv.

– Hon säger att halva Malmö består av killar som har dumpat henne så jag antar att hon och jag tävlar om titeln som Sveriges mest dumpade tjej, säger Bianca i programmet.

Det låter helt enkelt som att Bianca har blivit dumpat flertal gånger.

Därför gjorde Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen slut

Bianca var under tio års tid tillsammans med exet Phillipe Cohen, 28, men i slutet av sommaren bekräftade Bianca att relationen var över. Tidigare har Bianca berättat om anledningen till uppbrottet och då förklarat det så här:

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen typ. Bara att vi liksom har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade. Men att vi, allt det här break upet och make upet och break upet och make upet, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången. Och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den.

Eftersom relationen med Phillipe är den enda offentliga som Bianca har har haft väcker uttalandet om dumpning frågetecken.

Kan Bianca mena att dumpandet är något som skett efter uppbrottet? Det har nämligen figurerat en ny kille i Biancas liv på sistoe. Bästa vännen Melina Criborn avslöjade i sin podcast att hon nyligen hade varit på dubbeldejt tillsammans med hennes make, dj:n Jacob "Nause" Criborn, samt Bianca och en internationell sportstjärna. Hänt har även kunnat publicera en exklusiv bild från vad som pekas ut som dubbeldejten.

Bianca Ingrossos förklaring till orden om kärlekslivet i tv-rutan

När Hänt når Bianca Ingrosso svarar hon kryptiskt kring om uttalandet gällande att bli dumpad har med Phillipe att göra.

Du säger att du har blivit dumpad, innebär det här att Phillipe var den som gjorde slut?

”Jag driver mycket om att jag blir dumpad”, skriver Bianca i ett meddelande till Hänt.

Det verkar alltså som att orden om att vara Sveriges mest dumpade tjej bara var ett påhitt.

Bianca sänds klockan 22:00 fredagar och lördagar på Kanal 5 och Discovery+.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN