LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca drar sig tillbaka – berättar om beslutet: ”Inte samma behov”

21 feb, 2024 
Linn Seipel
bianca ingrosso
Bianca Ingrosso svarar rakt och ärligt på en följarfråga om varför hon ändrat sitt sätt att vara.
”Inte samma behov att dela med mig längre”, skriver Bianca bland annat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Vår allas It-girl Bianca Ingrosso, 29, är nyligen hemkommen från sin lyxsemester i Mexiko och hon verkar må bättre än på länge. Innan hon flydde till varmare breddgrader var hon också i väg på meditationsretreatet Baravara. En upplevelse som verkar ha gjort henne mycket gott.

”Hemma från mitt livs resa på Bara Vara. Svårt att sätta det i ord för den som inte upplevt det själv. Just nu låter jag ordet WOW få lysa genom mina ögon av värme, trygghet, harmoni, kärlek och ett djupt lugn.”, skrev Bianca då på sin Instagram story.

– Min mamma skickade dit mig för att jag mådde riktigt dåligt i november och december, jag var helt lost. Mina tankar styrde hela mig, berättade Bianca nyligen i podcasten In bed with Emilia. Hon fortsatte berätta:

Annons

– Förlåt nu mamma men..., hon har aldrig accepterat min känslomässiga sida utan försökt att dämpa mig. Så det var väldigt fint att det var just hon ville att jag skulle åka dit. Och det var fantastiskt. Det jobbigaste jag gått igenom dock... man går in i sitt inre på ett sätt som är... Nej men det är svårt att förklara, berättar Bianca.

Bianca Ingrossos ärliga svar på frågan – dragit sig tillbaka

Trots att Bianca har varit väldigt öppen med det mesta i sitt liv, verkar det finnas en känsla hos följarna att hon inte är lika personlig i sina kanaler längre.

Det är i en Q&A [Fråga & Svar, reds anm] på sin Instagram Story som Bianca får frågan ”Är du medvetet inte lika personlig längre?”.

”Alltså inte medvetet så. Men jag har inte tiden längre bara att vara med mitt ansikte framför kameran och prata med er vilket resulterar i att jag inte är lika personlig. Men sen har jag inte samma behov att dela med mig längre om allt jag känner och går igenom. Jag var mycket mer känslostyrd när jag var yngre och behövde få ur mig eller ”få mitt sagt”. Jag är nog fortfarande lika personlig om jag får en fråga ställd men inte sådär att jag tar upp kameran spontant själv nej.”, skriver hon som svar på följarens fråga.

FOTO: TV4, Instagram

Annons