LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso berättar sanningen om måendet – efter besöket på Baravara

09 feb, 2024 
Linn Seipel
bianca ingrosso baravara
Bianca Ingrosso har efter en tids kamp mot psykisk ohälsa tagit itu med sitt mående.
Nu talar hon ut om hur resorna påverkat henne.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Bianca Ingrosso, 29, har länge varit öppen med att hon inte mått så bra. På sin Instagram skrev profilen göra några veckor sedan i ett inlägg att det var värre än någonsin.

”Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, tom, ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende.”, skrev hon då bland annat i en Instagram story.

Sedan dess verkar Bianca ha tagit kroppens varningssignaler på allvar och börjat prioritera hälsan. Inledningsvis åkte hon iväg till kursgården Baravara i Rättvik. Ett omtalat meditationsretreat som Bianca menar gjorde henne väldigt gott.

Annons

”Hemma från mitt livs resa på Bara Vara. Svårt att sätta det i ord för den som inte upplevt det själv. Just nu låter jag ordet WOW få lysa genom mina ögon av värme, trygghet, harmoni, kärlek och ett djupt lugn.”, skrev Bianca härom veckan på sin Instagram story.

bianca ingrosso

Bianca Ingrosso om hälsan efter resan: ”Gladaste jag någonsin varit”

Nu är vår allas Bianca iväg igen – denna gång på lyxsemester till Tulum, Mexiko. Där ska hon vara i två veckor, i en flådig villa på 650 kvadratmeter – som kostar inget mindre än 109 000 per vecka. Därifrån har hon flitigt uppdaterat följarna med härliga bilder på vänner, god mat och strandhäng.

Annons

Nyligen lade Bianca upp två bilder på sig själv till vilka hon beskrev sina känslor.

”Så extremt tacksam att vara här. Närvarande, i liv, hälsosam, vaken och i kontakt med mig själv. Att titta ut över denna vackra solnedgång, känna kvällsbrisarna på min solbrända hud, höra vågorna och människor från hela världen skratta och dela underbara minnen tillsammans. Känner lukten av den salta luften och öppna spisen bredvid oss. Tar ett djupt andetag och låter mig själv känna varje känsla som kommer från inifrån mig”, skriver Bianca i inlägget och fortsätter:

”Det gladaste jag någonsin varit och samtidigt det mest sårbara jag någonsin varit”

bianca ingrosso

FOTO: Jennifer Iversen/Hänt, Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons