LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför skickade Pernilla Wahlgren iväg Bianca Ingrosso: ”Helt lost”

16 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Bianca gästade nyligen podcasten In bed with Emilia där hon avslöjar varför hon egentligen åkte till Baravara.
– Mamma skickade dit mig, säger Bianca i podden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Bianca Ingrosso har varit modig nog att gå ut med sin psykiska ohälsa de senaste åren för att hjälpa andra människor i liknande situationer. Målet har varit att andra ska våga söka hjälp och våga vara öppna med sin psykiska ohälsa.

Det senaste insatsen Bianca gjort för sitt välmående var ett besök på den kontroversiella kursgården Baravara.

Men nu avslöjar Bianca i podcasten In bed with Emilia att det inte var Biancas egna idé att åka iväg.

Bianca Ingrosso avslöjar: ”Hon har aldrig accepterat”

– Min mamma skickade dit mig för att jag mådde riktigt dåligt i november och december, jag var helt lost. Mina tankar styrde hela mig, berättar Bianca i podcasten.

Bianca delar också med sig om svårigheterna att vara öppen med sitt mående för sin mamma Pernilla Wahlgren som kanske inte alltid vill kännas vid alla jobbiga känslor och tankar som Bianca brottas med.

Annons

– Förlåt nu mamma men..., hon har aldrig accepterat min känslomässiga sida utan försökt att dämpa mig. Så det var väldigt fint att det var just hon ville att jag skulle åka dit. Och det var fantastiskt. Det jobbigaste jag gått igenom dock... man går in i sitt inre på ett sätt som är... Nej men det är svårt att förklara, berättar Bianca.

Bianca Ingrosso om Baravara: ”Mitt livs resa”

Trots att det inte var Biancas idé att åka till Baravara hon ha blivit frälst under besöket och vittnar om att hon aldrig mått så bra som nu.

Hemma från mitt livs resa på Bara Vara. Svårt att sätta det i ord för den som inte upplevt det själv. Just nu låter jag ordet WOW få lysa genom mina ögon av värme, trygghet, harmoni, kärlek och ett djupt lugn.”, skrev Bianca efter veckan på sin Instagram story.

FOTO: TT

Annons