Bianca Ingrosso ber följarna om hjälp

Bianca Ingrosso ber följarna om hjälp
Bianca Ingrosso har under den senaste tiden lidit av kraftiga magsmärtor.
Nu vädjar till följarna om hjälp för att få bukt med problemet.
– Det gör så ont att jag blir svimfärdig, säger Bianca i hennes nya vlogg.
Annons

Tv-profilen Bianca Ingrosso, 25, känd från Wahlgrens värld och en av Sveriges största influencers har på senare tid varit väldigt öppen om sina hälsobesvär på sociala medier.

Bianca vid tidigare tillfällen pratat öppenhjärtigt om sin ensamhet och sin psykiska hälsa när hon avslöjade att hon träffar en terapeut, men problemen verkar inte stanna där.

Annons

Berättar om smärtan

I sin senaste vlogg väljer hon att dela med sig om en obehaglig händelse som plågat henne i flera veckor. Bianca Ingrosso uppmanar sina följare att dela med sig om de har erfarenhet av liknande problem.

Annons

I videon som har titeln “‘Är detta normalt” berättar hon om att hon är spyfärdig med kraftiga smärtor och en molande värk i magen varje morgon i flera veckor.

– Är det någon av er som har satt in en spiral. Och att man får molande värk varje morgon i veckor efter, som typ abortvärkar, säger hon i videon.

Hon fortsätter:

– Det här känns inte normalt, det gör så ont att jag blir helt svimfärdig och spyfärdig.

Följarnas svar

Som svar på videon har hon av sina följare fått ett enormt stöd och kommentarer, hundratals väljer att berätta om de smärtor som förföljt dem. Många kommer med tips och stöd om hur hon ska söka vård.

Annons

“Det låter inte normalt att du forfarande har ont?” skriver en följare och berättar om sin erfarenhet efter att ha satt in en spiral.

Smärtorna verkar dock avta under dagen och för den som oroar sig allt för mycket för Biancas hälsa kommer goda nyheter. Magsmärtorna verkar nämligen komma och gå – och är som allra värst under morgonen.

– Min mage mår bättre nu, det är så där på mornarna, säger Bianca i vloggen innan hon fortsätter att visa upp en snygg sommaroutfit.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…