Bianca Ingrosso avslöjar sanningen om tårarna: ”Väldigt rörd”

Bianca Ingrossos tårar efter händelsen
Förra veckan hade Bianca Ingrosso en fanträff där hon fick träffa många av sina följare.
När eventet är över blir Wahlgrens värld-profilen känslosam.
– Jag var så nervös, säger hon.
Annons

Tv-profilen Bianca Ingrosso, 24, är ofta öppen med sina följare när hon inte mår bra. Förra veckan valde hon att berätta om sin kamp mot ätstörningen bulimi i en video på sin Youtube-kanal.

– Jag måste ta itu med den här ångesten, jag tror att det är det jag ska göra nu och inte lägga fokus på mat och träning och hur jag ska se ut, sa hon.

Majoriteten av Bianca Ingrossos följare är väldigt stöttande när hon pratar om sina bekymmer. Att realitystjärnan är tacksam över sina fans är något som framgår tydligt i hennes senaste vlogg. I denna har Bianca en så kallad meet and greet, vilket är ett event då fans får möjlighet att träffa sin idol. Inför mötet med fansen är Bianca Ingrosso rejält nervös.

Annons
Annons

– Det är med en skräckblandad förtjusning man gör såna här meet and greet för att förhoppningen är ju att så många som möjligt kommer så att man inte står där själv. Men tänk om jag står där helt själv. Då tackar jag för mig och klipper allt, säger hon.

Bianca Ingrosso i tårar efter mötet med fansen

I videon får tittarna se Bianca hälsa på sina följare och ta bilder tillsammans med dem. När eventet är över får hon veta att över 1000 personer kommit till Stadium på Drottninggatan i Stockholm för att träffa henne. Att så många människor ville komma dit gör att Bianca Ingrosso börjat gråta.

Annons

– Lite känslosam?, undrar Biancas assistent Lovisa Worge.

– Ja, svarar Bianca och torkar sina tårar.

Senare i videon vill Bianca Ingrosso tacka sina fans för att de kom på eventet.

– Jag vill egentligen bara avsluta den här videon för att säga tusen tack till alla er som kom, jag var så nervös innan ju att ingen skulle komma, säger hon och fortsätter sedan:

– Ni var över 1000 personer som kom den här gången och jag, som ni såg, blev väldigt rörd av alla era historier och att ni blir så rörda över att träffa mig och att vi har ett sånt sjukt band. Jag känner verkligen att jag känner er och jag tror att ni verkligen känner att ni känner mig.

Annons

FOTO: Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…