Bianca Ingrossos ärliga ord om relationen med Samir Badran

Bianca Ingrosso och Samir Badran
I ett avsnitt av Talang tidigare i år fick vi se Bianca Ingrosso kyssa Samir Badran. Efter flera månader av spekulationer berättar Bianca nu sanningen om relationen med artisten.
Annons

Realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, blev singel i vintras efter att ha varit tillsammans med Phillipe Cohen, 24, i många år. Fyra månader efter uppbrottet avslöjade Bianca att hon börjat dejta en person som förblev hemlig för hennes följare i flera veckor. Snart började många spekulera i att det var just ex-pojkvännen Phillipe Cohen som fångat hennes intresse på nytt.

Annons

I april bekräftade Bianca Ingrosso det hennes fans redan antagit – hon och Phillipe Cohen hade bestämt sig för att ge relationen ännu en chans.

Idag verkar det som att paret är mer stabila och kära än någonsin, men enligt Bianca kommer det troligtvis att dröja ett tag innan de blir sambor. Efter att ha fått frågan om hur hon tänker kring att flytta ihop med pojkvännen svarade Bianca:

Annons

”Nej då får han fan flytta in hos mig haha! Min lägenhet kommer bli MAAAAAAAGISK”, skrev hon under en frågestund på Instagram tidigare i år.

Bianca Ingrosso besvarar frågorna om Samir Badran

Under tiden Bianca Ingrosso var singel var hon öppen med att hon träffade andra personer. Wahlgrens värld-profilen sågs bland annat hångla med artisten Victor Leksell, 22, under en utekväll. Men det är inte den enda kyssen fansen fick bevittna.

I mars pussade hon på Samir Badran, 29, när de båda var med i Talang på TV4. Den intima stunden blev en riktig snackis och efter detta har många av Bianca Ingrossos följare frågat sig om det hände någonting mer mellan dem. I en video på sin Youtube-kanal berättar realityprofilen nu sanningen om relationen med Samir Badran.

– Vi var aldrig på g. Vi gör ju Talang tillsammans, Samir är sidekick till Pär Lernström och jag är en av jurymedlemmarna och han kysste ju mig i direktsändning och efter det fick vi jättemånga förfrågningar om vi var på g eller om vi höll på eller om vi var taggade på varandra, säger Bianca i videon och fortsätter:

Annons

– Jag fattar, men nej nej nej, vi var aldrig på g.

I samma video väljer Bianca även att ta upp relationen med Victor Leksell.

– Vi var aldrig heller på g. Vi hånglade som en rolig grej.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…