Bianca Ingrosso avslöjar sanningen om nya skönhetsingreppet

Bianca Ingrosso om nya skänhetsingreppet
Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon fyllt sina läppar. I en ny video får tittarna se att hon gör ännu ett ingrepp. ”Ser ju väldigt trött ut”, förklarar Bianca.
Annons

I somras gick Bianca Ingrosso, 24, ut med att hon efter flera år av missnöje fyllt sina läppar med fillers. Hon berättade då om skönhetsingreppet i ett inlägg på sin blogg.

Jag är inte emot skönhetsingrepp och tycker alla får göra exakt vad de vill. Däremot tycker jag att man verkligen först och främst ska försöka jobba på sina komplex innan man bestämmer sig för att göra något åt saken”, förklarade Bianca Ingrosso i ett inlägg på sin blogg om ingreppet och fortsatte:

Annons

Jag har alltid sagt att jag måste ha tänkt på saken i 3 år innan jag gör någonting och nu har det gått 5 år sedan jag faktiskt började tänka på att jag ville fylla ut mina läppar för att slippa lägga negativ energi på det varje dag.

Annons

I en ny vlogg på Bianca Ingrossos Youtube-kanal får hennes följare hänga med när hon gör ännu ett skönhetsingrepp.

– Det jag precis gjorde var att jag la fillers under mina ögon. Det gör jag för att jag ärvde min pappas mörka ringar under ögonen, väldigt ihåliga ringar under ögonen, förklarar Bianca i vloggen och fortsätter:

– Jag som gör väldigt mycket TV och plåtningar ser ju väldigt trött ut ofta, även när jag är jättepigg och har hur mycket concealer som helst.

Retuscheras bort

Hon berättar också att hon noterat att hennes ringar retuscheras bort på bilder i efterhand, och att det har gjort henne ännu mer trött på de mörka ringarna. Men hon är mycket nöjd efter resultatet.

Bianca som möts av en hel del kritik och åsikter flikar in med att det här är hennes beslut och att ingen behöver påpeka någonting om det.

Annons

– Jag behöver inte ha några kommentarer om att jag visar och pratar om det, för det är min kropp, jag är vuxen, jag fyller 25 och jag gör vad jag vill.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…