Bianca Ingrosso avslöjar oväntade meddelandet från Zara Larsson

Zara Larsson och Bianca Ingrosso

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso gjorde succé med sin showcast i Globen. Nu berättar Bianca om meddelandena hon har fått från superstjärnan Zara Larssons efter sitt framträdande.

För snart en vecka sedan hade Bianca Ingrosso, 24, och vännen Alice Stenlöf, 22, sin omtalade showcast i Globen. 10 000 fans var på plats, och av bilder och videor att döma var ingen i publiken besviken. Bianca och Alice bjöd publiken på alltifrån dans och heta stolen, till gästframträdanden av artister som Benjamin Ingrosso och Felix Sandman, Molly Sandén och Victor Leksell.

Mest uppmärksammat efter showcasten blev Biancas och Alices egna sång. Tillsammans framförde de låten Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer, och sången har berört hela svenska folket. Något som även gjorde framträdandet extra speciellt var eftersom Bianca Ingrosso varit öppen med att hon har scenskräck och aldrig kommer sjunga inför publik. När hon väl tog ton i ett fullsatt Globen fylldes lokalen av jubel.

Men det här var inte slutet på succésagan. De som missade showcasten har nämligen chansen att få se den på den tv.

– Det stämmer att vi kommer sända Alice och Biancas fantastiska showcast på våra plattformar, men exakt hur och när är i nuläget inte bestämt ännu, säger Mathilde Albinsson, pressansvarig för Alice och Biancas showcast på Discovery Networks Sweden, till Hänt.

Även Bianca har gått ut med nyheten på sin Instagram i en story.

– Till alla er som inte kom, ni behöver inte oroa er. Hela showen, varenda sekund, varenda minut av showen filmades med åtta eller tio olika kameror, så jävla påkostat, säger hon.

Zara Larssons ord efter Bianca och Alices succé i globen

Efter Bianca Ingrossos framträdande har hon tokhyllats och mottagit flera hundra meddelanden som överröst henne med kärlek. En av de som hörde av sig var ingen mindre än superstjärnan Zara Larsson, 21. I en livesändning på Bianca Ingrossos Instagram berättar hon om meddelandena.

– Hon skrev till mig i förrgår och sa att hon var helt överrumplad av showcasten, säger hon och fortsätter:

– Hon bara ”Alltså herregud jag kan inte sluta titta på videor från när ni sjunger”.

FOTO: Beretta/Sims/REX, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt