Bianca Ingrosso om varför hon avföljt Phillipe på Instagram

bianca ingrosso och phillipe cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har slutat att följa varandra på Instagram. Nu berättar tv-profilen om anledningen bakom beslutet.
Annons

Det var under pressträffen för Wahlgrens värld i januari som influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, bekräftade att relationen med Phillipe Cohen, 25, hade tagit slut. De hade då varit ett par i fem års tid.

Bianca förklarade att det inte var något speciellt som hände, utan att kärleken mellan dem helt enkelt dog ut.

Annons

– Vi är vänner och vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa, sa hon då till Hänt.

Annons

Återförenad med Phillipe Cohen

Då var Bianca Ingrosso osäker på om det skulle bli en återförening.

– Man kan inte göra slut hur många gånger som helst, sa hon då.

Efter fyra månader som singel, då Bianca Ingrosso bland annat kysste  Samir Badran, 29, i tv och sågs hångla loss med artisten Victor Leksell, 22, på en Instagram story, så avslöjade hon att hon återigen hade börjat träffa Phillipe Cohen.

Slutade följa varandra på Instagram

Efter återföreningen visade Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen öppet upp sin kärlek och syntes titt som tätt på varandras sociala medier. I juli slutade de plötsligt att följa varandra på Instagram och resan till Spanien, som de båda skulle åkt på, åkte Bianca Ingrosso iväg ensam på.

Annons

Många följare har på Instagram frågat vad som egentligen har hänt med paret, men hittills har varken Bianca Ingrosso eller Phillipe Cohen svarat på kommentarerna. De har inte heller synts på varandras sociala medier sedan de avföljde varandra.

Bianca Ingrossos svar

Många trodde att paret än en gång hade gjort slut, men för Hänt berättade Bianca Ingrosso nyligen att så inte var fallet. Däremot erkände hon att förhållandet går upp och ner. Frågan om varför hon inte längre följer Phillipe Cohen på Instagram kvarstod dock.

När Bianca Ingrosso gick på Kristallengalan passade Hänt på att fråga mer om saken. Efter en lång tvekan kom svaret till sist.

– Nej, men saker är upp och ner och båda behöver tid att klura ut hur vi ska leva tillsammans för att det ska bli så bra som möjligt. Det är svårt det där, och vi testar oss fram, svarade Bianca Ingrosso.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…