TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca avslöjar – planen för kärleksbarnet med Phillipe

09 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso har precis återförenats med pojkvännen Phillipe Cohen, men planerar redan inför att bilda familj. Nu avslöjar hon vad deras framtida kärleksbarn ska heta.
Annons

Det har varit ett minst sagt intensivt kärleksår för Bianca Ingrosso, 22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23. Efter tre år tillsammans meddelade tv-profilen i början av året att förhållandet var över och att hon hade blivit dumpad.

Men efter bara några månader isär hittade paret sedan tillbaka till varandra igen och under midsommarhelgen i juni bekräftade Bianca att de båda återigen var tillsammans. Under sommaren har paret också levt tillsammans som sambor i Phillipes lägenhet i Stockholm, innan han nyligen åkte tillbaka till London där han studerar sitt tredje år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men Bianca Ingrosso nöjer sig inte med bara en återförening. Nu planerar hon också att skaffa barn med Phillipe. I ett inlägg på sin blogg berättar tv-profilen att hon, efter en semesterresa till Italien, nu har bestämt namn på deras framtida kärkleksbarn.

”I Italien så träffade vi på en läsare som hade världens sötaste valp som hette Luna. Nu ska jag döpa min dotter till Luna”, skriver hon.

Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon vill ha fem barn med pojkvännen.

– Jag vill bli mamma. Jag vill adoptera och jag vill jobba mer med välgörenhet. Och så vill jag bo i ett vitt hus med svart tak någonstans i Stockholm, har hon sagt till Veckorevyn.

Foto: IBL

Annons