Bianca avslöjar – planen för kärleksbarnet med Phillipe

Bianca Ingrosso har precis återförenats med pojkvännen Phillipe Cohen, men planerar redan inför att bilda familj. Nu avslöjar hon vad deras framtida kärleksbarn ska heta.

Det har varit ett minst sagt intensivt kärleksår för Bianca Ingrosso, 22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23. Efter tre år tillsammans meddelade tv-profilen i början av året att förhållandet var över och att hon hade blivit dumpad.

Men efter bara några månader isär hittade paret sedan tillbaka till varandra igen och under midsommarhelgen i juni bekräftade Bianca att de båda återigen var tillsammans. Under sommaren har paret också levt tillsammans som sambor i Phillipes lägenhet i Stockholm, innan han nyligen åkte tillbaka till London där han studerar sitt tredje år.

Men Bianca Ingrosso nöjer sig inte med bara en återförening. Nu planerar hon också att skaffa barn med Phillipe. I ett inlägg på sin blogg berättar tv-profilen att hon, efter en semesterresa till Italien, nu har bestämt namn på deras framtida kärkleksbarn.

”I Italien så träffade vi på en läsare som hade världens sötaste valp som hette Luna. Nu ska jag döpa min dotter till Luna”, skriver hon.

Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon vill ha fem barn med pojkvännen.

– Jag vill bli mamma. Jag vill adoptera och jag vill jobba mer med välgörenhet. Och så vill jag bo i ett vitt hus med svart tak någonstans i Stockholm, har hon sagt till Veckorevyn.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

LÄS OCKSÅ: Därför har Bianca blockerat sin egen bror: ”Så arg”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas besked

Foto: IBL

SENASTE NYTT!