LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bettans stora kärlekslycka – visar upp glädjen med Øystein Sørum

26 nov, 2023 
Det är var 2019 som vi fick se Elisabeth Andreassen tillsammans med kärleken Øystein Sørum på röda mattan.
Men nyligen var det dags igen för fest och då visade paret upp lyckan inför en premiär.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Den folkkära artisten Elisabeth Andreassen gifte sig med maken gifte sig med maken Tor Andreassen 1994, efter att de två parats ihop av Tors syster två år tidigare.

– Jag visste direkt att "han vill jag gifta mig och skaffa barn med". Tor var både mild och stark, har Elisabeth Andreassen sagt i en intervju med norska Klikk 2021.

Tillsammans fick paret döttrarna Anna och Nora. Paret hann hann tillbringa 27 år ihop innan Tor tragiskt gick bort. 2016 kollapsade han i en hjärtattack i familjens stuga. Han blev 64 år gammal.

Bettan om kärleken till Øystein Sørum

I maj 2019 fick Bettan uppleva kärlek igen. Hon föll för egenföretagaren Øystein Sørum.

– En väldigt, väldigt fin man. En fin människa. Det känns skönt att komma in i en normal vardag, att leva i tvåsamhet igen. Det är fint att få dela glädje och intressen med någon. Att uppleva kultur, åka skidor, vara på sjön och åka till ”hytten” tillsammans, har Elisabeth tidigare sagt till Expressen.

Annons

Men att bli kär igen vid 60-årsåldern skiljer sig inte mycket alls från ungdomen, menade bettan på.

– Kärlek har ingen åldersgräns. Det känns i magen och hjärtat på samma sätt som förr. Men man har en annan trygghet och vet mer vem man själv är nu. Det är ganska skönt, sa hon och fortsatte:

– Man har också mer tid. Vi har inte så mycket ansvar i vardagen för andra. Alla barn klarar sig själva och vi kan ägna oss åt varandra. Det är ganska behagligt.

Bettan visar upp stora lyckan med Øystein Sørum

Nyligen kunde paret visa upp stora lyckan. Det var på premiären inför musikalen De' e' det här vi kallar kärlek – en musikal om kärlek som Bettan och Øystein dök upp på röda mattan. Det var senast 2019 som vi kunde se Bettan och kärleken tillsammans på röda mattan på folkteatern i Oslo.

FOTO: TT

Annons