ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nya beskedet om Christer Sjögrens hälsa – nära vännen avslöjar

02 okt, 2023 
Christer Sjögren
Christer Sjögren syns inte allt för ofta till i rampljuset längre.
Nu kommer vännen och kollegan Anders Engberg med ett besked gällande hur det egentligen är med Christer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christer Sjögren om tuffa tiden med hustrun: ”Vi hade en kris”Brand logo
Christer Sjögren om tuffa tiden med hustrun: ”Vi hade en kris”

Christer Sjögren, 73, och hans Vikingarna är ett av Sveriges absolut populäraste dansband. Med hits som Leende guldbruna ögon och Till mitt eget blue Hawaii är Christers röst en röst som de flesta känner till.

Men på senaste har Christer försvunnit allt mer från rampljuset.

Christer Sjögrens egna ord om att lägga ner karriären

Nu för tiden gör Vikingarna nämligen inte alls lika många spelningar som förr men än har de inte kommit med något tydligt besked gällande när de planerar att lägga ner.

– Jag har ju stått på scen sedan jag var 18 år så en viss rutin har jag naturligtvis fått för att orka... Men det är i själva verket den stora musikaliska kraften i musiken som är drivkraften – att få möta publiken, att få känna deras förväntan, glädje och entusiasm inför att åter få höra våra låtar. Det bär mig fram, sa Christer till Hemmets journal tidigare i somras.

Annons

Han kom även med ett kryptiskt besked gällande vad det är som gör att han än idag kliver upp på scenen.

– Så länge jag tycker det är kul och orken finns med mig.

Nära vännen Anders Engbergs ord om Christer Sjögrens hälsa

Men nu kommer glädjande besked till fansen, musiken Anders Engberg, 72, kan nämligen avslöja att bandet ska ut och spela lite under hösten.

– Det blir lite av varje, det blir någon resa tror jag och sen ska jag spela några jobb med Vikingarna. Det är väl det som blir, jag ska försöka komma bort från mörker och kyla tänker jag mig. Vi får se vad det blir, det är inget bestämt, säger Anders till Hänt.

Är det en julshow ni gör då?

– Nej för tusan det är ingen julshow. Det är inte riktigt min påse kan man säga. Det är några jobb i södra Sverige, de blir de jobben och så är det bra med det. Det är jättekul.

Han delar även med sig av några ord gällande hur det är med Christer.

– Du jag vet inte hur det är med Christer men jag har inte hört något annat än att det är helt okej. Han fixar väl med sitt, det blir ju så när man inte träffas med några veckor mellanrum. Var och en lever sina liv, men det är kul.

FOTO: TT

Annons