Beskedet: Därför hoppar Jessica Andersson av Diggiloo

Beskedet: Därför hoppar Jessica Andersson av Diggiloo

”Diggiloomamman” Jessica Andersson kommer för första gången på 13 år inte att medverka under den årliga Diggiloo-turnén. Nu berättar den schlageraktuella artisten varför.

Artisten Jessica Andersson, 44, har varit en del av den ambulerande Diggiloo-turnén, som rullar Sverige över under somrarna, i hela 13 år. Men nu är det slut-Diggilooat för schlagerstjärnan. På sin Instagram meddelar hon  nu att det är dags att blicka framåt mot nya äventyr.  

”Det blir inget Diggiloo för mig nästa år.. så konstigt det känns”, skriver hon och berättar att hon fått mycket frågor om varför hon inte ska vara med, och att hon gärna vill förklara sig.

”Men det är enkelt så att jag redan hade för många andra åtaganden nästa sommar när frågan om medverkan kom, så denna gång fick vi helt enkelt inte ihop det tyvärr”.

Hon fortsätter med att skriva att hon kommer sakna alla och lyckönskar samtidigt Diggiloos övriga artister – hon är övertygad om att det kommer bli en fantastisk show. Hon tror – och hoppas – att det inte är sista gången hon är med på Diggilloo-turnén. Hon avslutar med att skriva att hon hoppas att alla vill följa med på hennes andra äventyr.

”Jag har ju en melodifestival som hägrar i februari . sjukt taggar redan nu”, avrundar hon inlägget.

Följarna tycker att det är tråkigt att inte få se Andersson, som är så tajt förknippad med Diggiloo-turnén.

”Alltså.. det här går ALDRIG. Det är ju du som ÄR Diggiloo! Du kommer att vara väldigt saknad. Lycka till på dina nya äventyr”, skriver en med ett gäng hjärtemojis. En annan tackar för att hon meddelade beslutet – hennes namn fanns ju inte med i ”laguppställningen”.

”Tack för svar. Blev lite orolig när inte ditt namn fanns med. Lycka till med dina nya utmaningar”. En tredje sörjer beskedet.

”Snyft du är ju Diggiloomamma”.

Klara artister för sommarens Diggiloo är: Ola SaloMendez, Ida Redig, Kamferdrops, Marika Carlsson, Tommy Nilsson, Christer Björkman, Mariette, Charlotte Perrelli och David Lindgren.

LÄS OCKSÅ: Jessica Anderssons bröllopsbesked – då gifter hon sig med tio år yngre pojkvännen

LÄS OCKSÅ: Jessica Anderssons kamp för att bli gravid:”Jättemirakel”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN