Idol 2023 marknadsföring banner

Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning

11 aug, 2021 
https://image.hant.se/johanna-alm-byline.jpeg.jpg?imageId=7655263&x=0&y=0&cropw=100&croph=87.5&width=1318&height=1318
Johanna Alm
Under gårdagens Allsång på skansen program var det dags för Benjamin Ingrosso att gästa det populära programmet och det var under sändningen som han lade en vågad pik till programledaren Sanna Nielsen.
Annons
Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning
Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning

Som vanligt är det den folkkäre artisten Sanna Nielsen som leder den populära allsången vid Sollidensscenen på Skansen i Stockholm och igår var det dags för Daniela Rathana, Smith & Tell och Benjamin Ingrosso med flera att besöka Allsång på skansen.

Sanna är som bekant för de flesta gravid och tidigare har hon varit förtegen om sin graviditet men under sommarens Allsång på skansen visar hon upp bebismagen. Under sommarens premiär skrev hon ett inlägg om känslorna kring att vara gravid och samtidigt leda det folkkära programmet:

”Nu är allsången igång och det känns också så fint att få dela äventyret med min lilla sidekick i magen”, skrev Sanna Nielsen då.

Sanna slår tillbaka mot de elaka kommentarerna

Sanna har velat hålla sin graviditet så privat som möjligt men som programledare för ett sådant stort program kommer också flera tittare som vill säga sitt. Ibland förekommer det även elaka kommentarer – som i vissa fall varit direkt riktade mot Sanna. Detta fick henne att ryta ifrån på sin Instagram.

Annons

”Varför får jag inte se ut som jag vill? Varför får jag inte prata som jag vill? Varför får jag inte sjunga som jag vill? Varför får jag inte skratta som jag vill? Jag kan fortsätta på listan men jag tror att de flesta som läser det här förstår vad jag menar, kanske också hur det känns ibland att man påpekar allt i minsta detalj. Ena dagen har jag för höga klackar, nästa dag opassande klädsel och sen tar jag för mkt plats. Det finns alltid något fel. Jag ska inte ljuga. Jag tar också åt mig ibland.”

Sannas ärliga inlägg på sin Instagram gav många reaktioner och det var många som visade sitt stöd till den populära programledaren.

Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen

i gårdagens program av Allsång på skansen var Benjamin Ingrosso gäst under kvällen och efter programmets sändning tog han även över scenen i en timme under Allsång scenen är din.

Annons

Det var efter hans framträdande i Allsång på skansen som piken till Sanna kom, de båda pratade om vad han brukar vilja ha i sin loge under sändningen. Benjamin svarade då att han brukar vilja ha ett glas mjölk och en kanelbulle att äta på, varpå Sanna svarade:

– Åh det skulle jag ge allt för just nu, varpå Benjamin svarade:

– Du har ju en bulle där redan och lite mjölk, och syftade då på att Sanna Nielsen är gravid.

Piken fick både Sanna, Benjamin och publiken att falla i skratt, och Sanna svarade:

– Kanske lite mjölk på g, vem vet. Snyggt Benjamin. Det är väldigt trevligt!

Sedan fortsatte programmet med en allsång framförd av dem båda.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, SVT/Youtube

Annons