Benjamin avslöjar verkliga relationen till kvinnliga artisten – starka känslorna

Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso har många runtomkring sig som han håller kär.
Nu berättar han om relationen till en kvinnlig, aktuell artist.
Läs här!
0:41

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos tabbe – här går allt fel

(0:41)

Slå på ljud

Slå ihop mat, sång, musik och härliga gäster så får du konceptet på Benjamin Ingrossos, 24, egna matlagningsprogram Benjamin's.

Programmet hade premiär förra året och gjorde så stor succé att han nu är aktuell med ännu en säsong. När han gästade Nyhetsmorgon för ett tag sedan berättade han om glädjen när han fick reda på att det skulle bli ännu en säsong.

– Det är faktiskt helt otroligt, det trodde jag aldrig förra året. Det gick bättre än jag hade förväntat mig. Det är väldigt kul i år att vi har kunnat få fler gäster, sa Benjamin då.

TV: Marko "Markoolio" Lehtosalo i tårar i kvällens avsnitt av Benjamin's – Se klippet här

Se klippet här!

Andra säsongen av Benjamin's är slut – men blir det en tredje?

I veckan visades det sista avsnittet av den andra säsongen och gästerna för kvällen var kocken Niklas Ekstedt, 43, artisten Harpo, 72, och programledaren Petra Mede, 52.

Efter en mycket omtyckt och lyckad säsong med både djupa samtal, höga skratt och fantastisk musik är det nu många som undrar om det blir ytterligare en säsong av Benjamin's.

Vi ber om att få återkomma när vi har något att berätta”, skrev TV4 i ett mejl till Hänt som svar på frågan.

Vi får helt enkelt hålla våra tummar för att det dyker upp i tv-rutan även nästa år. När Hänt träffade honom på ELLE-galan berättade han själv om sina förhoppningar kring programmets framtid.

Exklusivt
Louie flyttar ifrån Magdalena – berättar om beslutet: “Vi har..”

Benjamins relation till kvinnliga artisten

Men under det sista avsnittet dök även en ytterligare gäst upp. Nämligen ingen mindre än Så mycket bättre-aktuella Molly Hammar, 26. Och i programmet presenterade Benjamin henne som sin allra bästa vän.

– Molly är en av mina absolut bästa vänner, och en sinnessjuk sångerska. Hon har en stående inbjudan varje vecka och nu till sista kvällen fick jag äntligen hit henne, säger Benjamin i programmet.

Molly Pettersson Hammar Vimmel på hemlig spelning med Ed Sheeran på Grand Hotel.

Karin Törnblom/TT

Och visst har han rätt. Molly är en fantastisk sångare som trots sin unga ålder har hunnit med en hel del. Hon medverkade i Idol där hon slutade på en fjärdeplats, hon har ställt upp i Melodifestivalen och har ett helt gäng med singlar och EP:s. Dessutom är hon klar för Så mycket bättre 2022. Det ser vi fram emot!

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!