LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrossos plötsliga avslöjande – har någon speciell

22 nov, 2023 
Benjamin Ingrossos kärleksliv är alltid ett intressant ämne och det verkar även hans storasyster Bianca tycka.
Nu berättar han hur det ligger till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betygetBrand logo
Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betyget

Benjamin Ingrosso, 26, är en av Sveriges främsta artister och är väldigt omtyckt av allt och alla. Hans otroliga charm lyser igenom såväl tv-rutan och går hem hos andra artister i branschen.

Bland annat uppträdde han och en barnkör med låten Teddybjörnen FredrikssonLasse Berghagens begravning tidigare i veckan. Uppträdandet kom att bli otroligt uppskattat och har verkligen berört. Ståupp-komikern Lennie Norman, 74, var på plats på begravningen och vittnar om att Benjamin var helt lysande.

– Höjdpunkten var ju Benjamin Ingrosso och barnkören. Han är ju en jävel på att vara charmig, vilken otrolig scen-närvaro han har den killen. Det är ju fantastiskt, han är helt suverän, säger Lennie till Hänt.

Annons

Nya avslöjandet om Benjamin Ingrossos kärleksliv

Det råder med andra ord inga tvivel om att Benjamin är helt fantastisk och det gör ju även att många är intresserade av hur det ser ut för honom på kärleksfronten.

Nu har han varit på plats hos sin storasyster Bianca Ingrosso, 28, som då passade på att reda ut ett och annat om hans kärleksliv. Bianca kör nämligen momentet “10 snabba med Benjamin Ingrosso”.

Det är alla möjliga frågor, men det stannar upp lite vid de här tre frågorna:

Är du kär i någon just nu?, säger Bianca.

– Nej, svarar Benjamin.

Har du lite extra känslor för någon just nu?

– Nej.

Pratar du med någon lite extra på dm just nu?

– Aah.

Benjamins kärleksliv under årens lopp

Benjamin har tidigare haft ett sex år långt förhållande med Linnea Widmark, 27. Men kärlekssagan höll inte för evigt och de gjorde slut i samband med att Linnea åkte till Costa Rica på en längre resa. Det slutade med att hon fann kärleken där i en surfare och blev kvar några år.

Under förra året ryktades det att Benjamin hade funnit kärleken i den norska influencern Frøya Winther, 30. Duon åkte och hälsade på varandra titt som tätt men det verkade som att det rann ut i sanden efter ett tag.

I november 2022 sa Benjamin till Expressen bestämt ”ja” på frågan om han var singel.

@biancaingrosso

Lite frågor till the one and only @Benjamin Ingrosso

♬ originalljud - Bianca Ingrosso

FOTO: Anders Wiklund/TT, Tiktok

Annons