Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benjamin Ingrossos nya kärleksbesked inför turnén: ”Asfett”

04 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Benjamin Ingrossos nya kärleksbesked inför turnén: ”Asfett”
Benjamin Ingrosso har hyllats till skyarna för sin nya musik som han släppt i år – som handlar om exet Linnea Widmark. För Aftonbladet avslöjar Benjamin sitt nya kärleksbeslut inför den kommande turnén.
Annons
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea WidmarkBrand logo
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea Widmark

I mars i år bekräftade artisten Benjamin Ingrosso, 21, att han och Linnea Widmark, 23, gått skilda vägar efter att ha varit ett par i sex år. Nyheten om uppbrottet kom efter en tid av spekulationer kring att paret gjort slut, eftersom de börjat synas alltmer sällan tillsammans.

Musiken som Benjamin Ingrosso har gjort sedan han blev singel har handlat om just brusten kärlek.

Låten Happy thoughts, som artisten har gjort tillsammans med bästa vännen Felix Sandman, 20, skrev han precis efter att relationen tagit slut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag skriver låtar om henne. Happy thoughts handlar ju om henne och det kommer nog nästa platta göra rätt mycket, sa Benjamin till Hänt under pressträffen för Allsång på Skansen i juni.

När Hänt frågade hur det gick med kärlekslivet efter uppbrottet, förklarade Benjamin att han fortfarande är singel och att han jobbar en del på sig själv.

Annons

– Jag jobbar på mig själv. Och ja, men det går bra. Jag är kär i mig själv, eller jag ska bli kär i mig själv, berättade Benjamin för Hänt.

I juli släpptes också 21-åringens senaste låt Costa Rica, som har hyllats av många personer i sociala medier. Att låten handlar om ex-flickvännen Linnea Widmark är inte svårt att lista ut, då Costa Rica är en av de platser som Linnea älskar att besöka.

Benjamin Ingrosso på Norden-turné

En tid senare avslöjar nu Benjamin Ingrosso för Aftonbladet att han fortfarande är singel och ingen romans verkar finnas i hans liv just nu. Det verkar som att artisten snarare fortsätter att fokusera på sin musik och på den turné han snart åker ut på i Norden.

Turnén kommer innebära flera stopp där han kommer att ha flera fans i publiken, som kanske gärna skulle vilja träffa honom mer privat. För Aftonbladet berättar Benjamin att det inte skulle vara helt omöjligt för honom att tänka sig att dejta ett fan i framtiden, bara det inte är ett megastort fan vill säga.

– Om ett fans största dröm skulle vara att träffa mig så kanske inte det är rätt människa att dejta, men jag skulle inte tycka det var jobbigt om en dejt skulle uppskatta min musik. Det skulle jag tycka var asfett, säger Benjamin Ingrosso till Aftonbladet och lägger till:

– Man kanske inte ska dejta ett hardcore-fan.

FOTO: TT

Annons