Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Benjamin Ingrossos ord om livsförändringen: ”Ett viktigt steg”

18 aug, 2019 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Benjamin Ingrosso.
Benjamin Ingrosso vinkar strax hej då till mamma Pernilla Wahlgren. För Hänt avslöjar han att han är på väg att flytta hemifrån, vilket han har blandade känslor över.
Annons
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea WidmarkBrand logo
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea Widmark

Artisten och tv-profilen Benjamin Ingrosso, 21, har ett framgångsrikt år i ryggen. Efter vinsten i Melodifestivalen 2018 har karriären spirat, vilket bland annat syntes när han under årets Rockbjörnen tog hem priset för Årets manliga artist – för andra året i rad.

Framgången i karriären har lett Benjamin till USA och Los Angeles, där han tillägnat mycket tid den sista tiden. I Los Angeles har han skrivit nya låtar, som följer efter debutalbumet Identification som släpptes förra året. Bland annat har han nyligen släppt singeln Costa rica.

Benjamin om samarbetet med Felix Sandman

Efter Melodifestivalen har Benjamin även släppt två låtar med vännen Felix Sandman, 20 – Tror du att han bryr sig och Happy thoughts. Låtarna har hyllats stort av fansen och Happy thoughts har i dagsläget över två miljoner spelningar på Spotify.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Benjamin Ingrosso och Felix Sandman på Allsång på Skansen.
Benjamin Ingrosso och Felix Sandman under framträdandet på Allsång på Skansen i år.

I samband med pressträffen för Allsång på Skansen gav vännerna dock beskedet att de kommer gå skilda vägar. Detta för att satsa helhjärtat på sina egna solokarriärer. Men trots beslutet blundar inte Benjamin Ingrosso för en återförening i framtiden, förklarar han nu.

Annons

– Vi hade en grym tid tillsammans med höstturné och två släppta låtar. Det var en jävligt rolig grej som jag alltid kommer minnas och även om det inte ser ut så nu, så stänger jag inga dörrar i framtiden, säger Benjamin Ingrosso till Hänt.

Benjamin Ingrosso om att flytta hemifrån

När Hänt träffar Benjamin Ingrosso under Rockbjörnen 2019 förklarar han att det just nu sker stora saker i hans liv även utanför jobbet. Han är nämligen på väg att flytta hemifrån. För Hänt förklarar han sina tankar kring att lämna hemmet och mamma Pernilla Wahlgren, 51.

Pernilla Wahlgren har tidigare berättat om hur relationen med sonen förändrats då han ständigt jobbar och är upptagen.

– Det är knappt att vi ses alltså. Men när vi är lediga så försöker vi äta middag tillsammans. Det är vår grej vi gör med familjen och det försöker vi hålla fast vid. Men det är väl ungefär då jag träffar honom, sa Pernilla Wahlgren till Hänt i juli.

Benjamin Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren.
Mamma Pernilla Wahlgren stöttar Benjamin Ingrossos val att satsa helhjärtat på karriären. ”Han är på en väldigt bra plats i livet”, sa hon till Hänt tidigare i år.

Benjamin Ingrosso berättar att han ser på den kommande flytten med skräckblandad förtjusning, men förklarar samtidigt att det är ett stort och viktigt steg att ta.

– Flytten känns läskig men kul som fan. Det kommer många steg man måste ta i livet och detta är ett viktigt steg i att bli vuxen, även om jag såklart kommer sakna mamma, säger Benjamin Ingrosso till Hänt.

Vart flytten bär av vill han däremot inte avslöja.

Av: Agnethe Alm och Andreas Kristensson.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Ola Axman/TT, Carolina Byrmo/TT, Fredrik Persson/TT

Annons