LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför går Benjamin Ingrosso och Felix Sandman skilda vägar

16 jun, 2019 
Därför skiljs Benjamin Ingrosso och Felix Sandman åt.
Benjamin Ingrosso och Felix Sandman avslöjar nu det nya beslutet. Efter sommaren kommer artisterna att gå skilda vägar. ”Vi kör på egen hand”, säger Benjamin Ingrosso.
Annons

Artisterna Benjamin Ingrosso, 21, och Felix Sandman, 20, har hyllats för sin singel Happy thoughts, som har drygt två miljoner spelningar på Spotify. De har också låten Tror du att han bryr sig och podcasten Livets liv tillsammans. Duon syns även flitigt med varandra på olika event och i sociala medier – men någon mer låt verkar inte vara planerad för vännerna. När Hänt frågar om de kommer att bli något mer samarbete framöver svarar de båda två att de har annat planerat.

– Nej, vi har ju släppt en singel så det är ju den vi vill köra liksom. Happy thoughts som vi släppte är den enda sessionen vi haft tillsammans. Vi får se, säger Felix Sandman till Hänt under pressträffen för Allsång på Skansen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nej, vi har inte skrivit något i alla fall, säger Benjamin Ingrosso.

Benjamin och Felix berättar att låten verkar vara omtyckt bland fansen och att publiken sjöng med när de senast uppträdde på Gröna Lund i Stockholm.

Annons

– Så den kommer vi att genomföra några gånger i sommar. Men annars så blir det att vi kör på egen hand, säger Benjamin Ingrosso.

Satsar på varsitt håll

Istället för att fortsätta tillsammans kommer båda två satsa på att utveckla sin egna musik. Under sommaren kommer båda artisterna jobba hårt med att lansera nya låtar.

– Jag håller på att jobba på min platta nummer två, så det är väl det jag ska fokusera på hela sommaren. Sen blir det antagligen också en turné i höst, utan Felix, säger Benjamin Ingrosso.

Hur känns det?

– Jätteskönt, nej jag skojar bara. Han får komma och gästa mig på något ställe.

Även Felix Sandman satsar på ett helt nytt album och har fullt upp.

– Jag jobbar med mot en ny platta och en turné. Vi får se hur det blir men jag är mest taggad på att släppa mer musik, säger han.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Mattias Hansson

Annons