Benjamin Ingrossos nya avslöjande om flytten

Benjamin Ingrosso flyttar
Benjamin Ingrosso tar snart steget han velat ta så länge.
Efter mycket om och men vill han motbevisa sina nära och kära att han klarar av att flytta hemifrån på riktigt.
– Det är fan ingen som tror på mig att jag kommer göra det, säger artisten.
Annons

Det var när Hänt träffade artisten Benjamin Ingrosso, 22, på Rockbjörnen 2019 som han avslöjade att han var på väg att lämna mamma Pernilla Wahlgren, 51, för att flytta hemifrån.

– Flytten känns läskig men kul som fan. Det kommer många steg man måste ta i livet och detta är ett viktigt steg i att bli vuxen, även om jag såklart kommer sakna mamma, sa Benjamin Ingrosso till Hänt då.

Pernilla Wahlgren om Benjamin Ingrossos flytt

Ett par veckor senare avslöjade Pernilla Wahlgren att sonen inte riktigt flyttat in till ett eget boende eftersom han främst bott hos sina vänner den senaste tiden.

Annons

– Han har inte flyttat in själv än, han har bott i sina kompisars lägenhet för han tyckte det var fett ensamt så vi får väl se hur det blir framöver, sa Pernilla Wahlgren vid tillfället.

Annons

Även storasystern Bianca Ingrosso, 24, kunde skriva under på att Benjamin Ingrosso till stor del sov hos nära och kära efter flytten från mamman. Oftast hos vännerna Melina Criborn, 29, och Jacob ”Nause” Criborn, 29.

– Flyttat hemifrån? Nej, han bor hos Jacob och Melina. Eller han har en lägenhet men han bor inte där, sa Bianca Ingrosso till Hänt tidigare i höst.

Benjamin Ingrosso bor kvar hos kompisarna

När Benjamin Ingrosso nyligen gästade talkshowen Robins på SVT frågade programledaren Robin Paulsson, 35, hur det egentligen går med alla vuxenpoäng som Benjamin planerat att ta. Sångaren har nämligen lovat att både ta körkort, lära sig tvätta och flytta hemifrån på riktigt.

– Jag har bockat av lärt mig tvätta, säger Benjamin.

Värre går det med körkort och att flytta in i egen lägenhet. Just nu bor han fortfarande hos sina vänner och han har ännu inte klarat av att ta körkort. Men han lovar Robin att han kommer att flytta in i sin egna lägenhet så småningom.

– Det är fan ingen som tror på mig att jag kommer göra det, säger sångaren.

Annons

Han menar att de inte tror att han har den tiden som krävs för att flytta samt att de funderar på hur han ska klara av att bo själv. Benjamin erkänner dock att han har det ganska bra hos kompisarna Melina och Jacob.

 – Jag har en egen garderob, de har adopterat mig, säger Benjamin Ingrosso och skrattar.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Carolina Byrmo

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…