Benjamin Ingrossos hårda ord om Jessica Wahlgrens utseende

22 sep, 2022 
Jessica Wahlgren Norman och Benjamin Ingrosso
Jessica Wahlgren Norman står familjen Wahlgren/Ingrosso otroligt nära.
Nu berättar hon om när Benjamin slängde iväg en riktig känga om hennes utseende.
Annons
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"

Jessica Wahlgren Norman, 47, har varit en del av familjen Wahlgren/Ingrosso under många år.

Hon var nämligen gift med Linus Wahlgren, 46, som är bror till Pernilla, Peter och Niclas Wahlgren. De gick skilda vägar för några år sedan. Under deras äktenskap fick de två barn ihop Linn och Colin.

Idag har Jessica funnit kärleken på nytt i den före detta tennisspelaren Magnus Norman, 46, och i somras gifte sig paret på en mycket kändistät tillställning.

Men ex-maken Linus och Jessica har efter uppbrottet en mycket bra relation till varandra – sanningen är den att de jobbar tillsammans på Pernillas egen föreställning Pernilla Wahlgren har hybris. Dessutom är hon mycket bra vän med Pernilla, så en del av familjen är hon minst sagt fortfarande.

Pernilla Wahlgrens framgångsrika barn

Men även för barnen i familjen Wahlgren/Ingrosso rullar karriärerna på som aldrig förr. Bianca Ingrosso är entreprenören och influensern som ständigt är på folks läppar efter framgångarna.

Annons

Den äldsta i syskonskaran, Oliver Ingrosso, 30, som är dj och musikproducent har även han bytt står – eller kanske lagt till ett. Han har nämligen öppnat en framgångsrik restaurang i Stockholm som redan besökts av många kända profiler – Olli.

Benjamin Ingrosso har även han ett strålande år bakom sig med framgångar uppradade. Bara under det gångna året har han kammat hem flera av våra största priser på Qx-galan, Kristallen och Rockbjörnen.

Han gjorde dessutom succé tidigare i år med en andra säsong av sitt eget program Benjamin's som han vann Kristallen för. Tittarna väntar nu förväntansfullt på om det kommer en tredje säsong från multitalangen. Vem vill inte se Benjamin i kombination laga mat och sjunga?

Benjamin Ingrossos diss till Jessica

Men tillbaka till Jessica. Hon berättar nämligen om en händelse med Benjamin i deras podcast Jessica & Hanna – Å andra sidan som hon har tillsammans med vännen Hanna Hedlund.

Annons

De sitter och berättar om olika frisyrer de haft och plötsligt berättar hon om en riktig diss som hon fick från Benjamin. Just detta handlade om när Jessica hade klippt lugg.

– Och jag kommer ihåg, Benjamin sa det någon gång ”Jessica kommer du ihåg när du klippte lugg? Det var verkligen inte fint”, berättar Jessica och båda brister ut i skratt.

– Ärligt ändå! svarar Hanna.

Hon poängterar senare att Benjamin var liten när han sa detta och händelsen skedde för flera år sedan. Någon lugg har inte Jessica idag.

– Ja men han var jätteliten då, det var så gulligt att han verkligen kände att ”gör inte om det!”

Ja barn kan minst sagt vara lite för ärliga ibland!

FOTO: SVT/TV4

Annons