Benjamin Ingrossos intima bild med Biancas kompis – nu visar han upp relationen

Benjamin Bianca

Benjamin Ingrosso är ständigt aktuell, och både syns i tv-rutan och hörs på radiokanaler. Hans kärleksliv är något som många undrar över. Nu syns han på en ny intim bild – med en vän till Bianca.
0:41

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos tabbe – här går allt fel

(0:41)

Slå på ljud

Det har spekulerats en hel del i Benjamin Ingrossos, 25, kärleksliv sedan det tog slut med ex-flickvännen Linnea Widmark.

Den sex år långa relationen mellan det forna paret tog slut våren 2019, och sedan dess har Benjamin pratat öppet om sitt krossade hjärta. Nyligen släppte artisten en låt tillsammans med rapparen Petter, 47. Låten heter Komma över dig och handlar om just hur det går till att komma över sitt ex.

Benjamin Ingrossos egna ord om dejtlinglivet

Benjamin har inte stressat fram kärleken efter att relationen med ex-flickvännen tog slut. Men under våren har det florerat rykten om att han dejtar en norsk influencer, nämligen Frøya Sofie Winther. När Benjamin gästade Rix Morrronzoo passade programledaren Titti Schultz på att ta upp frågan om den misstänka relationen.

– Det ser ut som du har tagit mitt tips på allvar. Enligt vissa tidningar träffar du numera en norsk tjej. Därför undrar jag, finns det någon på andra sidan gränsen som hjärtat klappar lite extra för?, frågade Titti då och syftade på relationen till Frøya.

Benjamin skrattade bort det hela, lite oförberedd på frågan, men dementerade inte heller något kärleksrykte.

– Jag har ju för första gången dejtat i år. Jag testar på det, sa han till sist när fnisset lagt sig något.

Nya bilderna – med en vän till Bianca

Benjamin har alltså legat lågt med sin relationsstatus och varit hemlighetsfull gällande sin relation till den norska influencern.

Nu syns Benjamin på bild tillsammans med storasyster Bianca Ingrossos vän! Nämligen Molly Hammar, 26, och Alice Stenlöf, 25.

FOTO: TT, TV4

SENASTE NYTT!