Benjamin Ingrossos hårda ord till bonussystern Lina Björling

Lina Björling och Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso och Lina Björling blev syskon när Åsa och Emilio gifte sig för sju år sedan.
Nu väljer bonussystern att dela med sig av Benjamins hårda ord till henne.
”Jag skulle aldrig...”, säger artisten.
0:34

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”

(0:34)

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso, 56, träffades när Åsa letade semesterhus på Mallorca. Det som började som en vänskap övergick snart till en romans och 2015 ringde bröllopsklockorna. Sedan dess har Åsa och Emilio startat flera restauranger ihop och är alltså inte bara äkta makar, utan även affärspartners och kollegor.

Emilio och Åsa har inga gemensamma barn men har båda barn sedan tidigare relationer. Emilio Ingrosso fick ju tre barn ihop med ex-hustrun Pernilla Wahlgren, 54, sönerna Oliver Ingrosso, 31, och Benjamin Ingrosso, 25, samt dottern Bianca Ingrosso, 27. Åsa har barnen Lina Björling, 24, och sonen Anton Björling, 26, sedan tidigare.

Bianca Ingrossos starka ord till Emilios fru Åsa Ingrosso

Att få en bonusmamma och bonussyskon kan vara knepigt, men för Ingrosso-barnen verkar allting ha gått väldigt smidigt. De talar ofta väldigt gott om Åsa Ingrosso och nyligen valde Bianca att hylla henne lite extra på Instagram.

”En relation där allt är så lätt. Där respekten och kärleken kom direkt. Du förstår mig, förstå mig på ett sätt som få gör. Du ser mig för exakt den jag är och sätter du tar hand om mig i samtal som inte är så snälla är jag jag oändligt tacksam för”, skrev hon då.

Bianca Ingrosso är väldigt glad över att hennes pappa har träffat en så fin kvinna. I sitt inlägg uttrycker hon sin tacksamhet.

”Du älskar min pappa exakt på det sätter jag alltid önskat att någon ska älska honom på.”

Filips stora lycka utomlands efter uppbrottet: ”Kär”

Benjamin Ingrosso dissar sin bonussyster Lina Björling

Det är inte bara Åsa och Bianca som har en nära relation. Det verkar som att Benjamin Ingrosso och bonussystern Lina Björling också kommer väldigt bra överens och umgås en del.

När Benjamin fyllde år i somras delade Lina med sig av en bild på dem två på en båt. På bilden ligger Lina i sin bonusbroders knä och till denna skriver hon:

”Jag älskar den här bilden på oss”.

Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här

Se klippet här!

De som följer familjen Ingrosso vet att det inte bara är kärleksfulla kommentarer som haglar. De älskar också att retas med varandra och nu har de varit i farten igen. På Instagram har Lina Björling lagt upp en story på sig själv och Benjamin, där hon delar med sig av en kommentar hon precis fick.

”Jag skulle aldrig ta mattips från Lina. om det är någon jag hade frågat om jag vill äta äcklig mat så hade det varit Lina”, står att läsa i inlägget.

Det verkar alltså som att Lina Björling inte är lika duktig i köket som sin bonuspappa Emilio Ingrosso och bonusbroder Benjamin. Men de kan i alla fall skratta åt sina olikheter!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!