benjamin ingrosso

Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge: ”Fel”

Benjamin Ingrosso och Pernillas hus.

Pernilla Wahlgrens omfattande husprojekt på Lidingö har varit igång länge – och än är det inte klart!
När Hänt möter sonen Benjamin Ingrosso ger han svar på sina tankar kring huset.
Läs mer här!
Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge
0:27

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge

(0:27)

Slå på ljud

Efter en lång semester i Spanien har nu Pernilla Wahlgren, 54, kommit hem till Sverige igen och kan återuppta sina många projekt. Förutom alla tv-program och föreställningar hon är aktiv med har hon också ett stort husbygge att handskas med.

Pernillas husbygge av drömvillan på Lidingö har pågått länge, och ser inte ut att bli klart förrän jul, då projektet stött på fler bakslag under byggets gång.

Pernilla Wahlgrens bakslag med nya lyxvillan

Nyligen berättade Pernilla om ett nytt bakslag med villan i podcasten Wahlgren & Wistam, som hon driver tillsammans med programledaren Sofia Wistam, 56. Huset ligger nämligen uppe på en höjd och kan inte nås på annat sätt än den långa trappuppgången.

– Nu är det då snart dags för kök och badrum och alla stora saker att levereras... men de kommer inte upp till huset, så då måste jag hyra en lyftkran för att de ens ska kunna komma in i huset. Vad kostar det liksom?, säger en uppgiven Pernilla.

Vidare förklarar Pernilla att hon inte heller litar på att hon kommer att kunna flytta det bestämda datumet.

– Just nu känner jag mig skeptisk och tror inte på någonting när de säger vissa datum, och jag misstänker att jag kanske kommer att flytta in i något slags provisoriskt... att huset kommer att stå klart, men att tomten kommer att se förjävlig ut!, säger Pernilla.

Sedan Pernilla Wahlgrens vision om att bygga ett drömhus föddes i säsong 10 av Wahlgrens värld, har byggnadsprojektet kommit en bra bit på vägen. Den här bilden är tagen i augusti 2022.

Sedan Pernilla Wahlgrens vision om att bygga ett drömhus föddes i säsong 10 av Wahlgrens värld, har byggnadsprojektet kommit en bra bit på vägen. Den här bilden är tagen i augusti 2022.

FOTO: Henrik Isaksson/TT

Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge: ”Fel”

Pernillas son Benjamin Ingrosso, 24, vann nyligen pris som Årets tv-personlighetKristallengalan 2022.

Innan galan träffade Hänt artisten och passade då på att fråga honom om hans åsikt rörande mammas husprojekt. Benjamin svarar då uppriktigt att han faktiskt inte vet vad status på bygget är.

– Jag vet faktiskt inte, jag har ingen bra koll på hennes hus. Jag är fel person att fråga. Jag har inte så bra koll på vad min mamma gör, men frågar du mig hur det går med min lägenhet har jag bättre svar!

När Benjamin sedan får frågan om han själv har tänkt på att flytta, berättar han att han gärna bor lite större för att få plats med ett piano hemma.

– Ja, det har jag! Jag känner att jag, i alla fall, skulle vilja få plats lite instrument hemma. Jag har ju inget piano. Jag skulle vilja ha plats för ett piano, så att jag kan skapa hemma, berättar Benjamin för Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT ,Henrik Isaksson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN