ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrossos erkännande om Carolina Gynning: ”Sexig som bara den”

07 feb, 2024 
Maria Broberg
Jennifer Iversen
Benjamin Ingrosso var en av många kändisar som syntes på QX-galan i veckan.
För Hänt avslöjar han vem som är hans stora kändiscrush.
– Sexig som bara den, berättar Benjamin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

TV4-profilen Filippa Fernqvist visar upp okända flickvännen WiktoriaBrand logo
TV4-profilen Filippa Fernqvist visar upp okända flickvännen Wiktoria

Artisten och låtskrivaren Benjamin Ingrosso, 26, har många bollar i luften. Han har bland annat släppt en ny låt, Kite, som snabbt tog sig upp på topplistorna, en Europaturné i vår väntar och han flyttade nyss in i sin nya lägenhet.

Trots artistens fullspäckade schema hade han tid över att närvara på QX-galan tidigare i veckan och Hänt lyckades byta några ord med Benjamin!

Benjamin Ingrosso om Carolina Gynning: ”Sexig som bara den”

Det är på röda mattan som Hänt springer på Benjamin Ingrosso, och när vi ställer frågan om vem hans kändiscrush är svarar han snabbt att det är Hollywoodstjärnan Margot Robbie, 33.

När vi vidare frågar om det finns någon kändis i Sverige som har fångat Benjamins intresse svarar artisten:

– Nja…nej ingen som jag kan komma att tänka på. Carolina Gynning har jag sagt förr. Jomen Carolina Gynning, berättar Benjamin till Hänt.

– Hon är ju sexig som bara den! Men jag kan ju inte vara den enda som tycker det?, fortsätter artisten.

Annons

Carolina Gynning, 45, känner vi igen som modell, programledare, konstnär, bloggare och skådespelare. Hon hade bland annat en roll i Ruben Östlund-filmen Triangle of Sadness, som Benjamin såklart hade koll på.

– Jag såg henne nu i Triangle of Sadness för första gången, jag har inte sett den innan. Då var hon jävligt bra faktiskt, säger han till Hänt.

Carolina Gynning i "Triangle of Sadness".CAP/TFS

Benjamin Ingrossos heta avslöjande – hade sex i en trappuppgång

På just kärleksfronten har Benjamin den sista tiden legat lite lågt. Hans senaste officiella romans var med den norska influencern Frøya Winther, 31.

Nyligen gästade Ingrosso radioprogrammet Gry Forsell med vänner där han gav ett avslöjande och hans sexliv. Detta när Gry Forsell frågade honom: ”Vilket är det konstigaste stället du har haft sex på?

– Eh, oj! Konstigaste…Hmm, en trappuppgång kanske, svarar Benjamin och fortsätter:

– Det var kanske inte så konstigt nu när jag tänker efter. Det var i Spanien. Jag har inte haft sex på så konstiga ställen tror jag faktiskt.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Hänt, CAP/TFS

Annons