LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrossos ex visar upp nya kärleken – Pernillas udda reaktion

22 jan, 2024 
benjamin pernilla
Benjamin Ingrossos gamla flamma har hittat kärleken på nytt.
Såhär reagerar mamma Pernilla Wahlgren på det!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Cornelia avslöjar de intima platserna – dit smyger deltagarna ivägBrand logo
Farmen-Cornelia avslöjar de intima platserna – dit smyger deltagarna iväg

Det är över två år sedan som rykten började cirkulera kring en romans mellan Benjamin Ingrosso, 26, och den norska influencern Frøya Winther, 31.

De bekräftade aldrig att de var ett par, men de sågs ständigt tillsammans och la ut bilder på varandra. Frøya umgicks även väldigt mycket med Benjamins familj, som Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

Huruvida Frøya och Benjamin var ett officiellt par eller inte förblir alltså osagt, men Frøya har berättat för Dagbladet att allt var väldigt härligt just då och att de haft en romans.

– Det går superbra. Vi roar oss, sa Frøya då.

Forna paret.
Forna paret.

Pernilla Wahlgrens kommentarer till exet – inför alla

Men kärlekssagan mellan Benjamin och Frøya verkar ha dött ut för drygt ett år sedan. Detta förblev också okommenterat, men det var länge sedan som följarna fick se en skymt av den forna duon. Nu har norskan dessutom en ny kärlek, som hon visade upp på Instagram häromdagen.

Annons

”Cliché as it sound.. this is the person I’ve been missing in my life. Im blessed with mydaughter, friends & family. Imagine finding the match of your life in your partner as well. The laughter, joy and safety is just a few light words to describe”, skrev hon då.

Men att norskan har en ny kärlek verkar inte påverka relationen till Pernilla Wahlgren, för hon är inne på Frøyas konto och kommenterar och gillar hennes saker. Pernilla kommenterar bland annat lite emojis och andra fina saker.

Relationen verkar med andra ord fortfarande vara god!

Annons